Apple Store Hongdae in Seoul

Reacties voor: Kuo: ‘Dit wordt het populairste iPhone 16-model’

Ming-Chi Kuo voorspelt welke iPhone 16-modellen het meest verkocht zullen worden. En daarbij blijkt dat mensen wel van groot, maar niet van Plus houden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Ik wil nog lang door met de mini 13, maar anders zou ik iedereen aanraden op de se te wachten volgens mij ga je met dat toestel veel goedkoper uit zijn en qua uiterlijk loop je niet veel meer achter, de se 2&3 liepen nogal achter. ( de eerste was ook nog bij de tijd want toen hadden toestellen nog bezels ) denk dat dat ook de reden is dat Apple er een paar maanden tussen laat vallen zodat de 16 nog goed verkocht wordt. Met de se er naast zijn ze hun eigen concurrent. Wie slim is wacht, de meeste telefoons kunnen nog wel 1/2 jaar halen.

    Reageer op Leo

  2. Ik snap de populariteit van grote toestellen niet. Ik heb ooit de 6 plus gehad maar daarna ben ik naar kleiner formaat gegaan. Ik vind de huidige plusformaten van 6.7 gewoon veel te groot voor een telefoon. Ik vind zelfs 6.1 te groot. De iphone X met 5.8 blijft mijn all time favorite toestel, qua design en formaat.

    Reageer op Rv

  3. Als bezitter van een iPhone 12 Pro Max zal ik zeker upgraden. De grotere afmetingen zijn perfect voor dual use van deze toestellen; zowel werkgerelateerde utiliteiten en het foto/ video vermogen zijn hiermee uitstekend te benutten. Qua vormgeving blijft Apple toonaangevend.

    Reageer op Eerlijke Joop

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.