Lumo Run: deze hardloopsensor draag je ongemerkt
De Lumo Run is een andere soort fitnesshulp dan dat je misschien gewend bent. Nee, hij houdt je hartslag niet bij en ook niet waar je voeten op de stoep landen. Deze sensor doet maar één ding: bijhouden hoe het gaat met hardlopen.
Lumo Run heeft maar één functie: hardlopen
De Lumo Run-sensor hang je aan je broek en hoef je maar eens per twintig uur op te laden. Dat is op zich al een mooie feature, maar het apparaat moet het met name hebben van zijn eenvoud. De sensor maakt verbinding met de bijbehorende Lumo Run-app op je iPhone en geeft je allerlei details over jouw renpatronen. Denk bijvoorbeeld aan hoe ver je gerend hebt, je voetcadans en hoe snel je gaat.
Rennen met Lumo
Bij je eerste hardlooptocht met de Lumo Run moet je er tien minuten mee rennen terwijl de app op je iPhone open staat. Op die manier heb je een basisevaluatie. Vanaf dan houdt de app bij hoe je vooruitgaat in het hardlopen. Alle informatie wordt na het rennen aan je getoond en je krijgt ook advies over oefeningen die je kunnen helpen nog beter te worden. De oefeningen worden je uitgelegd in video’s.
Na de eerste keer hardlopen kun je de Lumo Run ook gebruiken zonder dat je je smartphone bij je hebt. Als je thuiskomt, kun je de twee apparaten laten synchroniseren. Nadeel hiervan is echter wel dat je de coach van Lumo dan niet mee kunt nemen.
Naast de Lumo Run kun je het beste ook nog een ander fitnessbandje dragen. De sensor van Lumo houdt namelijk niet bij hoeveel stappen je zet, hoeveel calorieën je verbrandt en hoe je slaapt.
De Lumo Run doet dus één ding, maar probeert hier wel het meeste uit te halen. De sensor is vanaf nu te koop voor 100 dollar via de website van Lumo.
Taalfout gezien of andere suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!
Het laatste nieuws over Apple van iCulture
- Apple verkoopt nu een Thunderbolt 5-kabel voor de Mac mini (en aanstaande MacBook Pro) (30-10)
- Deze Apple-producten met Lightning verkoopt Apple nog steeds (29-10)
- Met deze stekelige iPhone-hoes schrik je dieven pas echt af (26-10)
- Astropad Bookcase maakt van je iPhone een e-reader (24-10)
- AirPods 4 vs AirPods 3: de verschillen op een rij (23-10)
Reacties: 3 reacties