Reacties voor: ‘Nieuwe MacBook Pro’s verschijnen nog deze maand’

Apple is nog steeds van plan in oktober nieuwe MacBook Pro's uit te brengen. Daarnaast wordt gesproken over een 13-inch MacBook Air met USB-C.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Er zijn nog wel andere manieren hoor: een internet-only event met vloggers, een video serie met features die ze hopen dat viral gaat, een gefilmd event bij de apple campus in aanbouw…
    Wat ook nog zou kunnen met Angela Ahrendts is een launch bij een of andere fashion week 😋

  2. Een mbp met enkel usb-c lijkt mij hoogst onwaarschijnlijk. Dit is een werkpaard waarbij je volgens mij niet constant met verloopjes wilt werken. Usb 3 gebruik ik toch dagelijks namelijk.

  3. Er is al door meerdere bronnen gezegd dat Apple in oktober nieuwe MacBooks gaat uitbrengen. Het probleem is alleen dat de maand over twee weken al eindigt en dat het voor Apple erg krap wordt om nog een evenement aan te kondigen.

    Als goed is zou het event volgende week plaatsvinden, dus dan verwacht ik vandaag of morgen de uitnodigingen? Een product zo groot als deze heeft een pers-event nodig.

    Daarnaast moeten wij Nederlanders ook onthouden dat ze in de US of A zo’n uur of 7 achterlopen. Hun dinsdag-werkdag moet nog beginnen. Dus alle tijd om een uitnodiging eruit te sturen.. *denk ik, doet hard duimen*

  4. Ik dacht dat er voor 24 oktober een Back to the Mac gepland staat. Of was dat een gerucht? Ik zit al een half jaar op de nieuwe iMac te wachten, ben bang dat die van mij de kerst niet haalt.

  5. @Jan Bomers: Ik wil graag overstappen van Windows op Apple, wacht dus ook met smart op een nieuw model iMac, hoop dat er niet alleen nieuwe Macbooks worden gepresenteerd.

  6. @Jan Bomers: gewoon een SSD in plaatsen: je weet niet wat je meemaakt! Risico: je hebt dan geen excuus meer om een nieuwe iMac te kopen…

  7. Ik kan niet wachten! Mijn eerste MacBook💥 💻

  8. @Jochem: Dat hoop ik dus ook. Mogen we allemaal dongels gaan aanschaffen voor dagelijkse apparaten. En de Macsafe waarom zou die weg? Dan haal je het hele magneet veiligheids idee weg door toch een oplader er in te pluggen. Ookal is dit bij de macbooks gebeurt vind ik het onhandig idee voor de Macbook Pro.

  9. @Floris Feiner: Ik hoop dat ze alle poorten eruit rammen. Wannneer gebruik je die nou daadwerkelijk? Ik zou er het lieft vier USB-c poorten in zien. De rest van de ruimte kan beter gebruikt worden voor voor een dunnere MacBook of meer batterij. Maar dat is natuurlijk persoonlijk,

  10. @Daan. We hebben het hier over een MacBook PRO. Als je geen poorten nodig hebt, kan je waarschijnlijk ook prima overweg met een MacBook of Air. De hele race naar dunner dan dunst vind ik dan ook onzin voor de Pro lijn. Mijn 15″ uit 2010 is licht en dun genoeg. Liever meer opslag, snellere videokaart en meer uitbreidingsmogelijkheden op de PRO lijn.

  11. @wouter:

    Dat bedoel ik inderdaad met persoonlijk. Ik gebruik de poorten niet. Dat heeft niet per se iets te maken met verdere gebruik van de macbook.

  12. Origineel geplaatst door Jochem
    Een mbp met enkel usb-c lijkt mij hoogst onwaarschijnlijk.

    Ik zou het gemis van een ethernetpoort echt een groot nadeel vinden. Wifi is leuk en handig maar op kantoor en thuis prik ik er toch liever een kabeltje in. Betrouwbaarder en sneller!

  13. @wouter: Inderdaad! Ik heb een 17 inch uit 2010 en vind het nog steeds de meest ideale laptop die ik ooit heb gehad. Zou zo weer dezelfde kopen maar dan met meer geheugen (minimaal 16 of eventueel 32 GB), PCI Express SSD en liefst UHD retina display. Het gewicht is voor mij echt geen nadeel. Ik vind deze prima en de huidige (dunnere) MBP’s al helemaal. Nog dunner is voor mij geen pluspunt maar eerder een nadeel als ik daarvoor minder connectiviteit, batterijduur of een minder fijn toetsenbord krijg.

  14. @Piet: Jaaaaaaa!!

  15. @wouter: bestaat ‘macbook’ nog dan? Volgens mij waren er alleen air en pro modellen 😉

  16. @Niels: Kleine edit, ik doel op het feit dat MacBooks voor mij nutteloos zijn, zelfs de air is beter dan de MacBook.

  17. Een 17″ zou inderdaad geweldig zijn. Apple maakt geweldige iProductjes, maar op Mac gebied, en zeker de MacBook Pro en de Mac Pro, ben ik de laatste jaren niet meer onder de indruk. Afsplitsen en een los bedrijf van maken, met mensen die wel geïnteresseerd zijn in computers.

  18. @wouter: Gelijk heb je met je videokaart-wens. Graag weer een optie in de lagere modellen daarvoor, zodat ook studenten beter aan de gang kunnen met 3D-renderingen in Vectorworks, etc. …

  19. Misschien mijn mid 2012 MBP maar eens te koop gaan zetten. Wat zou ik er nog voor kunnen krijgen ? 2,9GHz Intel Core i7, 16GB werkgeheugen en 750GB HD (of 500GB SSD) .

    Wil wel een nieuwe al is het niet prio 1 voor me omdat deze ook goed werkt.

  20. @Marc: Toen ik begreep dat Apple in Europa geen belastingen wil betalen, heb ik besloten zo weinig mogelijk nieuwe Apple-producten te kopen. Mijn oude Macbook kreeg meer RAM-geheugen, een SSD en een nieuwe batterij. Hij is nu lekker snel en trekt in zijn gekraste witte jasje geen dieven aan. Maak gebruik van de lange levensduur van je Mac.

  21. Heb zelf een MBP uit 2013, prima apparaat. Zelf gebruik ik de Thunderbolt ingangen weinig, maar als allround ontwerper heb ik regelmatig plezier van de HDMI en SD kaart ingang. Als ik met een nieuwe laptop weer continue moet nadenken of ik alle adapters en kaartlezers bij me heb zie ik dat niet als stap voorwaarts. Wat maakt ons die 3mm verschil in dikte uit?

  22. @Sami Faltas: Super! Waar heb je dat laten doen, als ik vragen mag?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.