Archief voor 'Mac en macOS'

macOS Sequoia Beta V2

De tweede beta van macOS Sequoia kan getest worden

De nieuwste beta van macOS 15 staat nu klaar voor ontwikkelaars. Hiermee kunnen ontwikkelaars de eerder aangekondigde functies grondig testen. De komende zomer zullen er meerdere beta's van macOS 15 verschenen, waaronder een publieke beta, voorafgaand aan de officiƫle release in september 2024.

macOS Sonoma beta

De eerste publieke beta van macOS Sonoma 14.6 is uit

De eerste beta van macOS Sonoma 14.6 staat nu klaar voor ontwikkelaars. Zit er nog iets nieuws in macOS Sonoma 14.6 beta of lost Apple alleen wat bugs en andere foutjes op? We praten je op deze pagina bij over alles rondom de beta.

Herinneringen-app in iOS 18

Niet vergeten: dit is er nieuw in de Herinneringen-app in iOS 18

De Herinneringen-app op de iPhone, iPad en Mac is al behoorlijk compleet, maar in iOS 18 gooit Apple er nog een schepje bovenop. Er komen meerdere nieuwe functies voor de Herinneringen-app in iOS 18, zoals een prullenbak, verbeterde slimme lijsten en meer.

macOS Sequoia op MacBooks en iMac

Deze macOS Sequoia-functies werken niet op Intel Macs

Welke functies uit macOS Sequoia moet je missen als je een Mac met Intel-processor hebt? We zetten op een rijtje welke vernieuwingen in macOS Sequoia wel en niet werken op jouw Intel Mac en om welke modellen het gaat.

Privacy op de iPhone

Op deze vijf manieren verbetert iOS 18 je privacy

In iOS 18 en de andere software-updates van dit najaar, verbetert Apple de privacy en beveiliging op je toestel. Van een nieuwe app tot aan meer controle over wat je deelt: dit zijn de privacyfuncties van iOS 18.