macOS Sequoia update

Reacties voor: Apple brengt macOS Sequoia 15.0.1 met belangrijke bugfixes uit

macOS Sequoia 15.0.1 is nu beschikbaar voor gebruikers. Iedereen met een geschikte Mac kan deze beta downloaden, die vooral gefocust is op bugfixes.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Opstarten van mijn Mac Mini M1 gaat met horten en stoten. De statusbalk blijft halverwege hangen om vervolgens door te schieten en normaal op te starten. Dat was voor 15.0 niet het geval en starten hij normaal op, nu met de nieuwste update 15.01 nog steeds niet verholpen….

    Reageer op Erwin

  2. Sinds Sequoia 15.0.1 werken sommige Microsoft office applicaties niet meer. En blijkbaar is er ook geen snelle oplossing beschikbaar. Ik aarzel nu om IOS15.0.1 ook op iphone en iPad te installeren. Met dank aan Apple om essentiele applicaties de nek om te draaien.
    Overigens, Sequoia 15.0 zit vol met bugs in applicaties (ook Apple applicaties), en is m.i. echt een achteruitgang t.o.v. vorige versie van macOS terwijl er te weinig nieuwe functionaliteit is bijgekomen.

    Reageer op Frank

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.