MagSafe-oplader 2 meter

Reacties voor: Apple heeft nu ook een langere MagSafe-oplader (en kan de iPhone 16 sneller opladen)

Apple heeft een nieuwe MagSafe-oplader uitgebracht. Deze is geschikt voor sneller opladen met de iPhone 16-serie. Bovendien is er nu ook een variant met langere kabel.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. “maar dan is de oplaadsnelheid beperkt tot 25W”; niet dan niet 15 watt zijn?

    Reageer op Tom

  2. Erg jammer dat de Pro Max modellen niet komen met een gevlochten kleurmatchende USB-C kabel. De zwarte iPad Pro USB-C kabel wordt helaas ook nog steeds niet los verkocht. Gemiste kans Apple!

    Reageer op Jordi

  3. Inmiddels is het wel duidelijk dat de reden voor het niet meer meeleveren van een oplader voor een nieuwe iPhone, zogenaamd uit milieu-overwegingen, wel heel erg is doorgeprikt. In principe moet je nog steeds een nieuwe oplader hebben bij elk nieuw toestel omdat de oplaadspecificaties zijn aangepast. Die specificaties werken dan alleen met een nieuwe oplader. De “oude” MagSafe heb ik nog liggen maar gebruik die eigenlijk zelden of ooit omdat het opladen met een kabel nog steeds het beste is voor je batterij.

    Reageer op hans

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.