Uitgelicht
Updates →📱iOS 18, 💻 macOS Sequoia en meer - vanaf 19:00u
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts
iPhone-hoesjes 2024

Dit zijn de iPhone 16-hoesjes van Apple (en Beats)

Apple heeft de nieuwe iPhone-accessoires voor najaar 2024 aangekondigd en er zit van alles bij... ook FineWoven! Maar bij de iPhone 16-hoesjes kiest Apple voor veilig: siliconen en transparant plastic. Daarnaast zijn er voor het eerst iPhone-hoesjes van Beats.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone-hoesjes in najaarskleuren 2024

Elk najaar kunnen we erop rekenen dat Apple nieuwe iPhones uitbrengt met bijbehorende officiële iPhone-hoesjes. Dit jaar was het extra spannend, want veel mensen vroegen zich af of Apple zou vasthouden aan het FineWoven-materiaal, dat gemakkelijk krast en er na een jaar gebruik vies en rafelig uit ziet. Fans van het nieuwe textiel kunnen gerust zijn: FineWoven blijft gewoon bestaan, maar alleen in de vorm van nieuwe kaarthouders en Apple Watch-bandjes voor najaar 2024. Daarnaast kwam Apple wel met een verrassing om de aandacht af te leiden: er zijn nu hoesjes van Beats.

Lees ook ons overzicht van de beste iPhone 16-hoesjes van andere merken, met onder andere Mujjo, Otterbox, Nomad, Decoded en goedkopere opties.

Bekijk ook

iPhone 16 (Pro) hoesjes: deze zijn al te koop!

Neem geen risico met je nieuwe iPhone 16 (Pro), neem een hoesje! We hebben de beste hoesjes die nu al verkrijgbaar zijn voor je opgezocht. Van nerdy tot schreeuwerig en van dun tot praktisch. Deze zijn nu al te bestellen!

Siliconenhoesjes voor iPhone 16 (Pro)

De volgende nieuwe kleuren zijn er voor de siliconenhoesjes (€59,- per stuk):

  • Stervrucht (knalgeel)
  • Ultramarijn
  • Blauwgroen
  • Fuchsia
  • Rotsgrijs
  • Pruimenpaars
  • Zwart
  • Denim

Doorzichtig hoesje voor iPhone 16 (Pro)

Uiteraard brengt Apple weer doorzichtige hoesjes met MagSafe (€59,- per stuk) uit voor de nieuwe modellen. Dit is simpelweg hetzelfde product als voorgaande jaren is verschenen, maar nu aangepast voor het formaat van de nieuwe toestellen. Opvallend is dat Apple bij deze (en de andere hoesjes) geen enkele claim doet op het gebied van milieu. Er is dus geen sprake van 100% gerecycled materiaal of andere voortgang waardoor deze hoesjes minder belastend zijn na het afdanken.

Beats-hoesjes voor iPhone 16

Nieuw! Beats-hoesjes voor iPhone 16 (Pro)

Een opvallende nieuwkomer is Beats. Het audiomerk van Apple heeft voor het eerst een collectie iPhone-hoesjes uitgebracht, die €59,- per stuk kosten. Ze zijn voorzien van een MagSafe-ring en zijn geschikt voor de nieuwe Camera Control-knop. Aan de binnenkant is microvezel aanwezig. De hardcases zijn gemaakt van polycarbonaat en hebben flexibele zijkanten om de impact bij een val op te vangen. Volgens Beats is de buitenkant behandeld met een glanzende krasbestendige coating. De binnenkant is felgekleurd, maar daar zie je uiteraard niets van tijdens het gebruik.

De nieuwe hoesjes zijn ook verkrijgbaar in Nederland en België. Je kunt kiezen uit de volgende kleuren:

  • Middernachtzwart
  • Zandstrand
  • Oceaangroen
  • Purperpaars

Het is ons nog een raadsel wat een audiomerk met hoesjes te maken hebt, maar op het eerste gezicht zien ze er strak uit. Zodra we er eentje in handen krijgen, zullen we een review schrijven.

FineWoven blijft in het assortiment

Om meteen maar de olifant de kamer uit te werken: FineWoven blijft bestaan, maar alleen in de vorm van nieuwe kaarthouders, AirTag-sleutelhangers en Apple Watch-bandjes.

FineWoven kaarthouders voor iPhone
De nieuwe FineWoven kaarthouders voor iPhone: Apple gaat ermee door!

Apple heeft verder nog een nieuwe MagSafe-lader met langer snoer uitgebracht, die je per direct kunt bestellen.

Bekijk ook

Apple heeft nu ook een langere MagSafe-oplader (en kan de iPhone 16 sneller opladen)

Apple heeft een nieuwe MagSafe-oplader uitgebracht. Deze is geschikt voor sneller opladen met de iPhone 16-serie. Bovendien is er nu ook een variant met langere kabel.

Bekijk ook ons overzicht van de nieuwe Apple Watch-bandjes voor najaar 2024!

Bekijk ook

Najaarskleuren 2024 voor Apple Watch-bandjes: FineWoven blijft

Apple heeft nieuwe najaarskleuren 2024 voor de Apple Watch-bandjes bekendgemaakt. We gaan de herfst in met ochtendblauw, pruimenpaars, ultramarijn en meer. Dit zijn de nieuwe kleuren voor je pols!

iPhone 16

De iPhone 16 is het standaardmodel van 2024. Deze opvolger van de iPhone 15 heeft een actieknop en nieuwe Camera Control-knop (Cameraregelaar) voor het snel starten van de camera en maken van foto's en video's. De iPhone 16 ondersteunt sneller draadloos opladen via MagSafe, verbeterde ultragroothoekcamera met macromodus, langere batterijduur en meer. Alles over het kopen van een losse iPhone 16 of een iPhone 16 met abonnement lees je op onze site. De iPhone 16 prijzen beginnen bij €969,-.

iPhone 16

Reacties: 5 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.