Nanoleaf Display Case

Nanoleaf EXPO: een verlichte schoenendoos voor je verzamelingen

Ben je verzamelaar, dan zullen deze verlichte Display Cases van Nanoleaf je zeker aanspreken. De Nanoleaf EXPO heeft ingebouwde verlichting en zorgt ervoor dat je sneakers, LEGO-bouwwerken en andere verzamelobjecten mooi worden uitgelicht.

Nanoleaf EXPO Smart LED Display Case

Nanoleaf heeft de EXPO Smart LED Display Case aangekondigd, een nieuw product dat in samenwerking met designstudio Fantaqi is ontwikkeld. De EXPO is gemaakt van ABS en heeft een ingebouwde meerkleurige verlichting. Je kunt meerdere dozen op elkaar stapelen en de kleuren op elkaar afstemmen. Op die manier kun je een unieke lichtscènes maken met wel 300 aan elkaar gekoppelde EXPO-cases. Maar zoals altijd bij Nanoleaf: de gigantische installaties zien er spectaculair uit, maar het gaat je ook wel behoorlijk wat geld kosten. Een set van vier kost €300 en een grotere set van acht stuks is voor €550 te krijgen. Uitbreiding met één losse case kost €80. Een maximale collectie van 300 dozen kost je dus rond de €20.000.

Verlichte schoenendoos

De dozen hebben afmetingen van een grote schoenendoos, zodat je je sneakers er ook in grotere maten kunt uitstallen. De buitenmaat van de case is 38 x 29 x 22 cm en aan de binnenkant heb je 36 x 25 x 19 cm ruimte. Dit betekent dat schoenen tot maat EU50/US15/UK14 erin kunt uitstallen, maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken voor allerlei andere objecten die je mooi wilt uitlichten. Voor de meeste LEGO-bouwwerken zal het net iets te klein zijn. Pluspunt is wel dat de objecten stofvrij zijn opgeborgen, zodat je wat minder tijd kwijt bent met het oppoetsen en afstoffen van je spullen.

Nanoleaf EXPO Display Case met sneakers

De interne verlichting is rondom en egaal verdeeld, dus ook van de bovenkant worden je favoriete items uitgelicht. Een magnetische sensor op het deurtje zorgt voor subtiele lichteffecten zodra het displaydeksel geopend en gesloten wordt. Je kunt de cases instellen op verschillende kleuren en animaties, met effecten zoals Hypno Beat en Flames. Net als bij andere Nanoleaf-producten kun je zelf scènes maken en scènes van andere gebruikers toepassen.

Nanoleaf Display Case

Je regelt alles via de Nanoleaf-app, waar je ook de layout van de cases te zien krijgt, zodat je de lichtscènes daarop kunt afstemmen. Andere ondersteunde functies zijn de Rhythm-muziekvisualisatie om de kleuren aan te passen op de maat van de muziek, Desktop Screen Mirror voor gamers en AI Magic Scenes voor het maken van nieuwe scènes op basis van een woord of zin. Je kunt de EXPO Cases verder nog bedienen met spraakopdrachten van Siri en uiteraard met de Woning-app van Apple.

De Nanoleaf EXPO Display Case is momenteel in pre-order te vinden in de Nanoleaf Store, ook in Europa.

Smart Home

Maak van je huis een smart home met allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld slimme lampen, slimme deursloten, speakers, slimme stekkers, AirPlay-televisies en andere connected apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten, bijvoorbeeld met HomeKit. Ontwikkelingen zoals Thread en Matter zorgen voor een beter bereik en beter samenwerken tussen de verschillende protocollen.

Smart Home

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.