Reacties voor: Netflix stopt eind juli met app op tweede en derde generatie Apple TV

De Netflix-app op oudere Apple TV's stopt met werken. Vanaf eind juli kun je dus niet meer Netflix kijken op deze oude Apple TV. Lees hier of jij hier ook door getroffen wordt.

Reacties: 7 reacties

  1. Is het dan ook niet mogelijk om na 31 juli via AirPlay Netflix content vanaf bv iPad naar de Apple TV te streamen? Of wordt er dan gebruik gemaakt van de officiële app?

  2. Goede reden om Netflix helemaal op te zeggen. Werd toch veel te duur.

  3. Het is om deze en vele andere legitieme redenen dat de Media Software Elven de PLEX dienst & app hebben gecreëerd. In PLEX je Netflix account aanmelden (transcoden UITZETTEN) en je butler alvast opdracht geven om de popcorn te bereiden. Met KODI zal het vast ook wel lukken maar daar moet je vaak veel meer door de menu opties heen scrollen om te bereiken wat je wilt.

  4. ik ben heel tevreden met mijn tcl tv met ingebouwde volledige Android hele toestel heeft mijn 144€ gekost waar een tweede kansje. Dat heb je niet eens een Apple TV voor. Geef spraak commandant tegen m en werkt super! Alle apps zijn er

  5. Het enige wat dan nog werkt op de oude Apple TV 3 zijn Amazon Prime, RedBull TV, Apple TV+ en muziek afspelen vanaf thuisbibliotheek.

    Youtube is al jaren geleden gestopt. Foto’s werkt alleen via fotostream. iMovie is al jaren geleden gestopt met Theater functie. Apple Music hebben ze nooit uitgebracht voor de oude Apple TV 3 Bluetooth werkt alleen met toetsenbord en niet met Airpods of speakers.

    Dit apparaat is ook uitgebracht in het jaar van de iPhone 5, iPad 4. En de laatste katachtige MacOS (10.8 Mountain Lion). Bij geen van deze systemen kan je bijna nog iets nieuws kopen of Downloaden in de AppStore.

    Dus vind ik dat Netflix nog best lang gewerkt heeft op de oude Apple TV

  6. De NF app is ook stuk op de laatste generatie appleTV. de sectie nieuw laat je gewoon de hoofdpagina zien. En de sectie categorie laat naar mijn mening random verschillende soorten content zien. Daarnaast heeft de app op de AppleTV soms geen zin om dolby Athmos door te sturen. Dan moet je eerst naar ondertiteling en audio, even daar switchen van andere taal en je bent weer goed voor een week. De app op mijn tv daarin tegen werken deze secties prima. Ik kan zelfs een melding instellen bij nieuw komende content. Uitkomst: ik gebruik Netflix niet op de appletv.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.