Philips Hue bewegingsmelder

Reacties voor: Zijn je Philips Hue-lampen opeens heel fel? De oplossing wordt uitgerold

Heb je Philips Hue-lampen en staan ze opeens op 100% helderheid, terwijl je ze wilde dimmen? Het is een bekend probleem dat binnenkort wordt opgelost door fabrikant Signify. Tegelijk is Signify ook om een andere reden in het nieuws: ze gaan de Formule 1 sponsoren.

Reacties: 3 reacties

  1. Ik heb juist een probleem dat ik mijn Hue niet meer kan koppelen met woning app. Alles geprobeerd maar niks werkt.

    Reageer op Jan de Jong

  2. Ik zou wensen dat ze zich net zo zouden inzetten voor behoud van de ambilught+hue connectie als voor al die nutteloze zaken waar niemand om heeft gevraagd

    Reageer op Kbm_\\

  3. Een Formule 1 team sponsoren is wat anders dan de Formule 1 sponsoren 😉 Wel een aparte keuze want Signify brengt onder eigen naam toch geen (consumenten) producten op de markt en dat is wel de sponsor naam.

    Reageer op Rutger

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.