Philips Hue Lightguide tafellamp-voet

Reacties voor: Philips Hue-lampen voor zomer 2024: dit is er nieuw

Signify heeft een reeks nieuwe producten aangekondigd voor zomer 2024. Zo is er de eerder gelekte Philips Hue Twilight, maar er komen ook lampvoeten voor de Philips Hue Lightguide en een goedkope lichtslang. Dit is er nieuw!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Na het artikel enkele dagen terug had ik direct interesse in bedlampje Twilight
    Maar 280 euro/stuk vind ik toch wat te gek.
    Je wil er immers 2, is dan maar liefst 560 euro
    Dank je, maar dat zal het niet worden.

    Reageer op Wim

  2. Ik moet zeggen dat Hue veel te duur wordt. IK heb een Homey pro gekocht en nu kan ik alle merken (lees 50% van de Hue prijzen) aansturen, dus heb ik hue niet meer nodig. Wat ik nu heb mag blijven, maar er komt niets nieuws meer bij.
    Met deze prijzen graven ze hun eigen graf. Weer een typische Philips actie, wat de rest van wat het ooit was al de kop gekost heeft. Ze leren het nooit bij Philips.

    Reageer op eric

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.