Philips Hue Play HDMI Sync Box 8K in woonkamer

Reacties voor: Vernieuwde Philips Hue Play HDMI Sync Box 8K nu officieel aangekondigd

Philips Hue komt in september met een compleet vernieuwde Hue Play HDMI Sync Box. Die ondersteunt 8K en HDMI 2.1 op alle vier aansluitingen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Nog steeds niks bekend of het VRR ondersteunt, ik zie het ook nergens op de site van Hue zelf staan. Voor mij wel belangrijk om met de PS5 te kunnen gamen.

    Reageer op Ro

  2. Halverwege het artikel staat te bestellen voor 349

    Onderaan staat dat hij rond de 269 in de winkel komt te liggen. Is dit van een ouder artikel erbij geplakt ?

    Overigens on topic; wat een belachelijke prijs 349,99. Groot hue fan hier maar die prijzen worden steeds gekker. Heb vorig jaar een govee t2 gehaald ipv de sync box vanwege hdmi 2.1 dat ontbrak. Zit steeds meer te overwegen veel van mijn philps hue te verkopen of wanneer defect, te vervangen met govee lampen. Stuk goedkoper en werkt zeker zo goed. Alleen de app is overcomplicated

    Reageer op Nick

  3. (Red.) De nieuwe Sync Box is nu officieel aangekondigd, dus we hebben het artikel een update gegeven. Aanvankelijk werd verwacht dat dezelfde adviesprijs van €269,99 zou blijven gelden, maar dit is helaas niet het geval. De adviesprijs is €349,99 geworden.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

  4. Ik moet zo hard lachen om die prijs van 349,95. Ze hebben wel lef zeg!

    Reageer op michel swart

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.