Uitgelicht
📱 Apple's September 2024 event - de samenvatting
Toon of verberg de lijst met posts
iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture: Peilt

iCulture peilt: wat was jouw favoriete aankondiging van het september-event?

Van welke aankondiging van Apple's september 2024-event werd jij het meest blij? In deze poll kun je stemmen op jouw favoriete aankondiging van het jaarlijkse iPhone-event.

Het Apple-event van september 2024 is achter de rug en nu we alles hebben kunnen laten bezinken, zijn we benieuwd wat jij nou van het event vond. Welke aankondiging vond jij het leukst? Werd je ergens door weggeblazen of zat er voor jou helemaal niets bij. Laat je stem horen in onze nieuwste poll.

Poll: wat is jouw favoriete Apple-aankondiging van september 2024?

Apple heeft in totaal zes nieuwe producten aangekondigd, met daarnaast nog twee vernieuwde versies van bestaande apparaten. Er is dus vast wel iets om uit te kiezen, dus stem op je favoriet in onze poll.

Om je geheugen nog op te frissen, zijn dit de aankondigingen in het kort:

Bekijk ook

Samenvatting: dit heeft Apple aangekondigd tijdens het iPhone 16-event

Apple's jaarlijkse iPhone-event is hier. Tijdens het september 2024-event onthult Apple weer veel nieuwe producten, waaronder de iPhone 16-serie. Op deze pagina lees je alles over dit event, de aankondigingen en meer.

In onze aankomende podcastaflevering bespreken we uitgebreid wat wij van het event vinden, welke aankondigingen de meeste indruk maakten en wat er juist tegenviel. Hou je podcast-app dus in de gaten voor de nieuwste aflevering.

Bekijk ook

iCulture podcast: zo luister je naar onze podcast

Wil je niet alleen lezen over ontwikkelingen rondom Apple, maar wil je het ook in onze eigen bewoordingen horen? Dat kan vanaf nu, want we zijn gestart met de iCulture podcast! Minimaal twee keer per maand verschijnt er een nieuwe aflevering, afwisselend met interviews en een bespreking van het nieuws.

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.