Uitgelicht
📱 Apple's September 2024 event - de samenvatting
Toon of verberg de lijst met posts
Wallpapers voor It's Glowtime iPhone 16-event door @BasicAppleGuy

Praat mee over alle aankondigingen van het Glowtime-event

Vandaag onthult Apple een hoop nieuwe producten, waaronder de iPhone 16 en de Apple Watch Series 10. Maar er is meer, veel meer! In dit artikel kun je daarover naar hartenlust meepraten. Praat mee over Apple's iPhone-event van september 2024!

Na maandenlang speculeren is het eindelijk zover: het september 2024-event is er! We kunnen eindelijk controleren of alle geruchten en verwachtingen waar zijn. Er zijn genoeg nieuwe producten en veranderingen waar je je mening over kunt geven: de nieuwe kleuren van de iPhones, of de Apple Watch wel genoeg nieuwe functies heeft gekregen en wat Apple beter had kunnen doen. Wil je graag met andere iCulture-lezers meepraten over de aankondigingen? Dan moet je hier zijn! In dit artikel kun je zowel voor, tijdens als na het event terecht.

Praat mee: Apple’s september-event ‘Glowtime’

Zoals altijd gaat het event van start om 19:00 Nederlandse tijd. Tijdens de online presentatie van vanavond kwamen de volgende aankondigingen langs:

  • Nieuwe iPhones: de iPhone 16 in vier varianten, waaronder de iPhone 16 Pro (Max) met een groter scherm. De standaardmodellen houden hetzelfde schermformaat maar krijgen wel wat vernieuwingen, zoals meer RAM, actieknop en nieuwe cameraknop.
  • Apple Watch met groter scherm: de Apple Watch Series 10 (of X) houdt hetzelfde design, maar met een groter scherm en een dunnere kast. Slaapapneu is een belangrijke nieuwe functie. Een derde generatie Apple Watch Ultra kwam er niet. In plaats daarvan bracht Apple de Ultra 2 in het zwart uit. En een nieuwe SE kregen we evenmin.
  • AirPods 4: twee uitvoeringen van de standaard AirPods, met verbeterde audio en usb-c aansluiting.
  • AirPods Max: nieuwe kleuren en een usb-c poort, meer niet.
  • Software: bekendmaking van de iOS 18 releasedatum (en andere updates).
  • Nieuws over Apple-successen: tranentrekkende reddingsacties, gebruikers die de beste versie van zichzelf hebben ontdekt en voortgang op het punt van energiebesparing. Bij elk event ruimt Apple ook wat ruimte in voor algemene marketing.

Lees ook onze samenvatting van het september 2024-event.

Heb je al gestemd op onze poll? Daarin vragen we naar welke september-aankondigingen jij het meest uitkijkt. Is het de iPhone 16 Pro Max of misschien wel de Apple Watch Ultra 2 in een nieuw kleurtje?

Bekijk ook

iCulture peilt: naar welke aankondiging van het iPhone 16-event kijk jij het meest uit?

Het iPhone 16-event komt in zicht en Apple gaat hier weer van alles aankondigen. Van nieuwe iPhones tot Apple Watch en AirPods: er ligt weer genoeg in het verschiet. Maar waar ben jij het meest benieuwd naar? Stem in onze poll.

Kijk mee vanaf 19:00 vanavond

Om stipt 19:00 vanavond trapt Apple af. Er zijn allerlei manieren om de livestream van het Apple-event te kijken. Dat kan via de Apple-website, de TV-app of YouTube. Het maakt daarbij niet uit wat voor apparaat je hebt: een iPhone, iPad, Mac, pc of smart-tv.

Bekijk ook

Zo kijk je vanavond de livestream van Apple's iPhone 16-event

Wil jij de livestream van de Apple's september-event volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events, zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien. Zo mis je niks van de introductie van de iPhone 16.

Kun je niet live kijken maar wil je wel op de hoogte blijven? In onze hub van Apple’s september 2024-event vind je een liveblog tijdens de presentatie. We zetten daar de belangrijkste aankondigingen op een rij. Achteraf vind je hier ook een uitgebreide samenvatting, zodat je alles nog eens rustig kan nalezen.

Bekijk ook

Samenvatting: dit heeft Apple aangekondigd tijdens het iPhone 16-event

Apple's jaarlijkse iPhone-event is hier. Tijdens het september 2024-event onthult Apple weer veel nieuwe producten, waaronder de iPhone 16-serie. Op deze pagina lees je alles over dit event, de aankondigingen en meer.

Reacties: 10 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.