Wallpapers voor It's Glowtime iPhone 16-event door @BasicAppleGuy

Reacties voor: Praat mee over alle aankondigingen van het Glowtime-event

Vandaag onthult Apple een hoop nieuwe producten, waaronder de iPhone 16 en de Apple Watch Series 10. Maar er is meer, veel meer! In dit artikel kun je daarover naar hartenlust meepraten. Praat mee over Apple's iPhone-event van september 2024!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Nieuws over Apple-successen: tranentrekkende reddingsacties, gebruikers die de beste versie van zichzelf hebben ontdekt en voortgang op het punt van energiebesparing.

    😀

    Reageer op dirkuijt

  2. De meeste dingen waren waarschijnlijk al bekend. Ben toch erg benieuwd. Ik ga voor de 16 pro.

    ICulture is de enige site die zegt dat de 16pro begint met 128gb. Alle andere sites geven 256gb aan, ik hoop dat de andere sites gelijk hebben. Ik wil namelijk het 256gb model, scheelt weer wat geld als geen upgrade nodig is.

    Reageer op Jasper

  3. Vette nieuwe kleuren! Verrast door de Airpods 4 met anc. Benieuwd naar de rest!

    Reageer op Elliott

  4. Zeeeeeeer matige upgrades zeg. Ben best teleurgesteld

    Reageer op Rik

  5. Muziek luisteren via de speakers van je Watch?
    Naast dat het voor geen meter zal klinken, het is WEER een manier waarop mensen in het openbaar hun audio aan anderen kunnen opdringen.
    Ik vind het JUIST goed dat je altijd dopjes of een koptelefoon nodig had…

    Reageer op Jan vdW

  6. Begrijp ik het goed dat de Apple Watch Ultra 2 ook de functie voor detecteren slaapapneu krijgt?

    Reageer op Ed

  7. Ik vind het wel goed dat er wat gestopt wordt met jaarlijkse updates van producten. Je zag de standaard iPad al twee jaar meegaan nu de ultra 2 twee jaar de iPad mini’s gaan sowieso al meerdere jaren mee. De Watch se krijgt jaar drie. Want het wakkert alleen onnodige aankopen aan die jaarlijkse vernieuwingen. Zouden ze met de iPhone ook mee moeten stoppen.

    Reageer op Leo

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.