Dark Mode van Rabobank-app

Reacties voor: Rabobank-app heeft vanaf nu een donkere modus

De Rabobank-app heeft vanaf nu een donkere modus. Daarmee is het de laatste van de drie grote banken die en dark mode aan de bankieren-app toevoegt. Eerder ontdekte iCulture al dat de dark mode eraan zat te komen.
Lees het complete artikel → Rabobank-app heeft vanaf nu een donkere modus
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Als je de app afsluit en opnieuw opent zie je heel snel de kleuren van de waarschijnlijke nieuwe kleur:

    HEX #30333c
    RGB (48,51,60)
    CMYK (20,15,0,76)

    Reageer op Maarten

  2. Eindelijk??
    Maak dit het leven zinvoller?
    Een donkere modus.

    Reageer op Robert Spigen

    • Origineel geplaatst door Robert Spigen

      Eindelijk??
      Maak dit het leven zinvoller?
      Een donkere modus.

      Het blijft altijd de vraag of veel tijd stoppen in dit soort ontwikkelingen veel oplevert. Maar er is wel een hele grote groep gebruikers die dit heel erg kan waarderen.

      Hier zie je mooi hoe een native app en een web based app van elkaar verschillen. Een app van een bank als bunq heeft veel meer iOS eigenschappen. Ze proberen echt een app voor het platform te bouwen. Die hadden ook, jaren geleden, al erg snel dark mode geadopteerd. Waarschijnlijk was het voor hun relatief makkelijk. Bij een web app al bunq krijg je geen handige tools om dit snel om te zetten en moet dit echt vanuit een design team komen. Die moeten dit dan in alle platformen verwerken en daar prio voor krijgen. Erg veel politiek komt hier bij kijken en dan duurt het lang voor zulke functies beschikbaar komen.

      Reageer op Ro

  3. (Red.) De donkere modus in de Rabobank-app is nu live.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.