SkyShowtime Premium

SkyShowtime komt met nieuw premium abonnement: 4K en meer streams

SkyShowtime heeft aangekondigd dat er een nieuw premium abonnement aankomt in 4K UHD-kwaliteit. Deze is advertentievrij en biedt meer gelijktijdige streams en downloads.

SkyShowtime nu in 3 varianten

SkyShowtime Premium wordt vanaf 29 oktober aangeboden naast de bestaande SkyShowtime-abonnementen met reclame en standaard. Zo heb je meer keuze uit de bundels die je afsluit. SkyShowtime Premium komt beschikbaar in alle ruim 20 markten waarin de streamingdienst actief is, waaronder Nederland, Spanje en Zweden. Je kunt nu dus kiezen uit:

Wat is er bij SkyShowtime te zien?

SkyShowtime gaat er vooral prat op dat ze het complete Yellowstone-aanbod hebben, met alle seizoenen van 1883, 1923 en Yellowstone. Ze beloven dat er binnenkort nog meer nieuwe en exclusieve series en films uitkomen, waaronder A Quiet Place: Day OneLandmanLioness (S2)The Day of the Jackal en The Fall Guy. Verder kun je alvast uitkijken naar de SkyShowtimeOriginals Mamen MayoSchmeichel en Śleboda. Het tweede deel van Yellowstone (S5) zit er ook aan te komen.

SkyShowtime
SkyShowtime is er zelf nogal trots op: Yellowstone.

Waarom Premium?

Met het Premium-abonnement kun je op 5 apparaten tegelijk streamen binnen het gezin. ook kun je tot 100 titels (waaronder maximaal 30 films) selecteren om offline te kijken. De Premium-bundel biedt bovendien toegang tot populaire SkyShowtime-titels die in 4K UHD beschikbaar zijn. Let wel: dit geldt dus niet voor alle titels, maar voor een selectie daarvan.

SkyShowtime was de eerste die een abonnement met advertenties introduceerde en is naar eigen zeggen nu ook de eerste die 3 verschillende abonnementstypen aanbiedt.

Bekijk ons overzicht van streaming videodiensten als je wilt weten wat er nog meer te kijken is.

Bekijk ook
iCulture vergelijkt streaming videodiensten: Netflix, Apple TV+, Disney+ en meer

iCulture vergelijkt streaming videodiensten: Netflix, Apple TV+, Disney+ en meer

Wat zijn de beste streaming videodiensten in Nederland? Kies je voor Netflix, Apple TV+, Disney+, Videoland, HBO Max, Amazon, NLZIET of Viaplay? Of misschien voor SkyShowtime of NPO Start? Er is keuze genoeg uit streaming videodiensten. Wij vergelijken ze op specs.

Informatie

Laatst bijgewerkt
8 oktober 2024 om 12:12
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.