SkyShowtime Premium

Reacties voor: SkyShowtime komt met nieuw premium abonnement: 4K en meer streams

SkyShowtime heeft aangekondigd dat er een nieuw premium abonnement aankomt in 4K UHD-kwaliteit. Deze is advertentievrij en biedt meer gelijktijdige streams en downloads.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Ben benieuwd of altijd-voor-de-helft-van-de-prijs abonnementhouders ook de optie krijgen om over te stappen op het premium abonnement voor de helft van de prijs. Anders is het voor mij gelijk einde SkyShowtime. De enige reden dat ik het momenteel nog heb is die levenslange 50% korting, want de kwaliteit van de huidige streams en zeker de audio tracks is echt ondermaats.

    Reageer op Peter

    • Maar echt he?
      Ik heb het toen na een jaar afgezegd, omdat er gewoon geen 4K beschikbaar was. Dat vind ik voor een hedendaagse streaming dienst minimaal het vereiste waarvoor ik wil betalen.

      Los van dat was het aanbod op SkyShowtime, beneden peil…

      Reageer op Gerard Ouwehand

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.