Sonos Arc met televisie

Reacties voor: ‘Afbeeldingen gelekt van nieuwe high-end Sonos-soundbar, ondersteunt Bluetooth-audio’

Er zijn afbeeldingen gelekt van een nieuwe hoogwaardige soundbar van Sonos, mogelijk als opvolger van de Sonos Arc. De nieuwe soundbar heeft als werktitel Lasso en heeft ook een Nederlands tintje.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Het mag wat kosten zeg, ruim €1200😱.

    Ik heb me 1x laten verleiden om een hele SONOS set te kopen, en toen begonnen de problemen. App update, boxen niet of slecht ondersteund, nog meer app updates en telkens werd het slechter in gebruiksvriendelijkheid. Trage verbinding en reactie van de app ondanks Gb internet. Blijkbaar worden de inkomsten bij SONOS niet aan app ontwikkeling uitgegeven.

    Die afhankelijkheid wil ik nooit meer en al helemaal niet voor zo’n prijs.

    Reageer op Victor

  2. Wederom maar 1 HDMI kanaal. Waarom bouwen ze in zo’n premium product geen HDMI hub in… met 4 HDMI 2.1 channels.

    Heb je met eARC meer dan voldoende aansluitingen. Ik kom er nu 1 tekort als ik een Arc zou kopen.

    1 PS5, 1 Nintendo Switch, 1 KPN kastje, 1 Apple TV

    We zitten dus ramvol en dan moet ik zoeken naar een goede HDMI 2.1 switch. Die meestal zorgen voor slechtere kwaliteit.

    Reageer op Jos

  3. Ik was erg te spreken over SONOS, maar de laatste tijd holt het achteruit. Meerdere malen per dag valt de muziek weg. De app start vervolgens erg traag op. Ik heb getest of het aan mijn internet of wifi verbinding ligt, maar dat lijkt niet het geval. Op mijn Mac (wifi) speelt de playlist wel gewoon. Ik overweeg een overstap naar Homepod.

    Reageer op Flieps

  4. Ik ben een “long-time” sonos-gebruiker maar met de komst van de nieuwe dramatisch slechte app ben ik helemaal klaar met sonos en stap ik over naar een alternatief. De app is namelijk de basis voor het gebruik van sonos-systemen. Na meer dan twee maanden heeft sonos de problemen nog steeds niet opgelost, is mijn systeem deels onbruikbaar en reageert alles traag of helemaal niet. Sonos laat hun klanten zitten met de problemen en weigert om klanten te laten downgraden naar de vorige app-versie.

    Reageer op Bert

  5. Niets high-end aan Sonos Arc. Als je een keer het verschil hebt gehoord met echte speakers, wil je nooit meer anders! Ga naar een goede hifi winkel en gebruik je oren in plaats van je ogen. Vergelijk een soundbar met een Sonos amp met speakers, of beter nog een Bluesound powernode met speakers. Leuke is dat prijsverschil niet eens zo groot is !

    Reageer op Dirk

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.