Sonos Arc Ultra wit aan de muur

Reacties voor: Sonos-storing treft Apple Music-gebruikers al dagenlang

Het zit Sonos niet mee. Na alle ophef over de app klagen gebruikers nu dat ze geen toegang meer hebben tot Apple Music. Sonos heeft de storing inmiddels bevestigd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Zo blij dat ik voor heos heb gekozen
    Met denon en homepod
    Perfect

    Reageer op Danny

  2. Lachwekkend bedrijf begint het te worden. Natuurlijk kunnen fouten ontstaan, maar hier blijkt wel weer hoe weinig er getest wordt en wat voor amateuristische programmateurs dit ontwikkelen.

    Bij mij wordt geluid van de tv spontaan ook afgespeeld op andere boxen??? Wisselen van tv zender (kpn) naar de apps van kpn, doet het geluid uitvallen. Vooruitspoelen idem dito.

    Ik zet het spul nog niet aan de straat, daar was het veeeeeel te duur voor. Maar investeren in iets nieuws van Sonos, zal ook niet gebeuren.

    Reageer op Victor

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.