SwitchBot Universal Remote apparaten bedienen

Reacties voor: SwitchBot Universal Remote werkt ook met Apple TV

SwitchBot heeft een universele afstandsbediening voor je smart home, die met Bluetooth en infrarood werkt. Nieuw is dat hij ook de Apple TV kan aansturen.

Reacties: 8 reacties

  1. Op de site van Switchbot kan je hem bestellen met 20% korting (56 euro) met de code 20URCODE

    Reageer op Erik

  2. Ik snap niet zo goed wat dit voor toevoeging moet zijn. Ik kan net zo snel mijn telefoon erbij pakken om mijn Apple TV te bedienen of apparaten in Homekit. De volgende iOS update maakt dit nog makkelijker met het vernieuwde control center.

    Ik gebruik zelf heel vaak de afstandsbediening van de Apple TV om tegen Siri te zeggen wat aan/uit/open/dicht moet. Dit werkt heel goed en ik denk dat met nieuwe AI Siri (mocht het ooit in NL komen) het nog beter gaat werken. Mogelijk dat ik dan zelfs wat HomePods koop.

    Reageer op Ro

  3. Zou mooi zijn als ie ook de KPN 4K ontvanger kan aansturen (Arris VIP5202).
    Mocht iemand dat weten, dan hou ik me van harte aanbevolen!

    Reageer op Henk

  4. Ik kan niet achterhalen of dit ook werkt met Sonos. Iemand daar ervaring mee?

    Reageer op Maurits

  5. Zou top zijn als deze ook de KPN 4K ontvanger (=Arris VIP5202) kan aansturen…
    Dan koop ik em meteen! 🙂

    Reageer op Henk

  6. Je kan hem wel voor 59 dollar aanschaffen in Amerika maar dan komen er ook nog invoerrechten/inklaringskosten bij. Dus dan is het opeens niet zo goedkoop meer. Tenzij iemand mij het tegendeel kan bewijzen.

    Reageer op Ronald

    • Ik heb deze besteld en als je op de site NL als taal aangeeft en de prijs in EUR aanpast komt deze (via de officiële site) uit Italië naar Nederland. EU dus geen invoerrechten.

      Ben benieuwd of dit een volwaardige vervanger is van mijn Logitech Harmony die toch wel een beetje sleets begint te worden met haperende knopjes, brakke accu en afbladderende verf.

      @Ro: de toegevoegde waarde zit hem in activiteiten waarmee je met 1 druk op de knop van alles kunt aanzetten tot en met de verlichting aan toe.

      Dus een filmavond met gedimde lichten is dan programmeerbaar waarbij alle apparatuur keurig op het juiste kanaal, volume en aan staat.

      Reageer op IH

      • Ik heb nu een Harmony en die vind ik heel prettig: met 1 druk op de knop TV aan, receiver aan mediaplayer aan alles op juiste ingang …..
        Kan de Switchbot dat ook?

        Reageer op Radar

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.