TomTom GO Ride app

Reacties voor: TomTom GO Ride voor motorrijders stopt: overstappen naar andere TomTom-app

Het Nederlandse navigatiebedrijf TomTom heeft bekendgemaakt dat ze stoppen met de GO Ride-app voor motorrijders. Gebruikers hebben een maand de tijd om data te downloaden en naar een alternatief over te stappen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Je kunt helaas geen willekeurige route in een bepaalde richting met een bepaalde lengte kiezen, slechts van A naar B. Ook geen mogelijkheid op tussenstops. Niet ideaal dus voor de recreatieve motorrijder.

    Reageer op Eric

  2. Er is is volgens mij geen mogelijkheid om GPX bestanden in te lezen. Juist dat was zo mooi aan de TomTom go app dat je elkaars routes kon rijden. Er zijn maar weinig gratis apps die dit mogelijk maakten.

    Reageer op Jur71

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.