tvOS 17 Update

Reacties voor: Bugfixes: Apple brengt tvOS 17.5.1 uit

Erg veel reden hebben we niet om enthousiast te worden van de nu verschenen update tvOS 17.5.1. Een paar dagen na iOS 17.5.1 krijgt ook de Apple TV nog een kleine bugfix-update. Apple verklapt niet wat er nieuw is.
Lees het complete artikel → Bugfixes: Apple brengt tvOS 17.5.1 uit
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. De grootste bug die nog steeds niet is opgelost is het gegeven dat Apple Music automatisch muziek begint af te spelen als ik het geluid van een film via mijn AirPlay boxen wil afspelen. Oftewel je start een film in een willekeurige app en je hoort muziek van Apple Music. Dit probleem doet zich al jaren voor.

    Reageer op Jasper

  2. Graag zou ik de optie willen hebben waarmee ik kan voorkomen dat Apple Music überhaupt gaat afspelen zodra ik de iPhone aansluit in de auto, en wanneer ik ophang na een telefoongesprek. De tips die ik van Apple kreeg: verwijder de liedjes uit de playlist, verwijder de Apple Music app. Als ik dat doe treedt er een ander problemen op, nl de iPhone wordt dan niet meer herkend. Kennelijk is de Apple Music app een vereist onderdeel. Heeft iemand een andere/betere oplossing? Ik kom het graag te weten!

    Reageer op Rutger

  3. Ook al jaren een bug, maar waarschijnlijk bekijken ze zelf nooit foto’s bij Apple: De foto slideshow kan niet chronologisch alle foto’s tonen van een album. Na een aantal foto’s raakt ie helemaal de kluts kwijt en worden foto’s random getoond en worden sommige foto’s nooit getoond.

    Reageer op Appeltje

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.