tvOS 17 beta V2

Reacties voor: Apple brengt tweede beta van tvOS 17.6 uit

De nieuwste beta tvOS 17.6 is nu te downloaden. Brengt deze testversie nog wat nieuws mee? Je leest er alles over op deze pagina.
Lees het complete artikel → Apple brengt tweede beta van tvOS 17.6 uit
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 1 reacties

  1. Er valt nog wel wat te verbeteren op de Apple TV. Als je Apple Music gebruikt op de Atv om b.v. de Atmos versies door te zetten naar je receiver dan zit deze nog vol met bugs. Het duurt een paar seconden voordat het geluid komt als het nummer speelt. Ik zou graagIk wissel regel matig van nummer en na verloop van tijd reageert Apple Music niet meer op de afstandbediening. Ik zou in Apple Music graag duidelijker kunnen zoeken, filteren op Atmos nummers of een voorkeur hebben voor geremasterde nummers. Apple zou meer werk kunnen maken om aan Apple Music concerten toe te voegen. Daarnaast zou ik en veel anderen graag zien dat Apple TV het geluid direct door kan zetten naar je receiver zonder het zelf te willen coderen en uit te sturen als multichannel stream naar je versterker bij gebruik van apps als Infuse, Plex etc.

    Reageer op Erik

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.