Videoland V2 op Apple TV beginscherm

Videoland wordt duurder: dit zijn de nieuwe prijzen vanaf augustus

Videoland krijgt binnenkort een prijsverhoging. De populaire Nederlandse streamingdienst wordt in alle gevallen €1,- duurder. Dit zijn de nieuwe prijzen.

Na Netflix is Videoland in Nederland de populairste streamingdienst als je kijkt naar het aantal abonnees. De dienst heeft niet alleen veel populaire series uit Nederland, maar ook alle tv-programma’s van de RTL-zenders en nog veel aangeschafte internationale films en series. Qua prijs ligt Videoland altijd een beetje in de middenmoot als je het vergelijkt met andere streamingdiensten, maar vanaf 26 augustus 2024 wordt Videoland duurder. De prijsverhoging van Videoland geldt dan voor zowel nieuwe als bestaande abonnees.

Videoland prijsverhoging: dit zijn de nieuwe prijzen van 2024

Videoland verhoogt de prijs voor alle drie de betaalde abonnementen. De prijsverhoging is bij alle abonnementen gelijk, namelijk €1,-. Daarmee komt het goedkoopste abonnement uit op €5,99 per maand en betaal je voor het duurste abonnement €12,99 per maand. Ter vergelijking: bij Netflix betaal je tussen de €8,99 en €18,99,-. Het voordeel van Videoland is dat je het account ook (nog) kan delen buiten je huishouden.

Dit zijn de nieuwe prijzen die vanaf 26 augustus 2024 gelden, in vergelijking met de huidige prijzen. Abonnees krijgen in juli bericht over deze prijsverhoging.

TV GemistBasisPlusPremium
PrijsGratis€5,99 (+20%, was €4,99)€10,99 (+10%, was €9,99)€12,99 (+8,3%, was €11,99)
ContentTv-programma’s terugkijken (tot 7 dagen)Onbeperkt films, series, tv-programma’s en live tvOnbeperkt films, series, tv-programma’s en live tvOnbeperkt films, series, tv-programma’s en live tv
Aantal schermen tegelijk1124
Offline kijken
Reclamevrij

Videoland heeft ook nog de gratis optie genaamd TV Gemist. Deze verving eerder al de RTL XL-dienst en biedt alleen het gratis terugkijken van tv-programma’s tot zeven dagen na uitzending. Ook heb je hier reclame.

De vorige prijsverhoging van Videoland was in juni 2023, maar toen gold het alleen voor de Plus- en Premium-bundels. De prijsverhoging daarvoor was van januari 2022, toen alle bundels met €1,- per maand duurder werden. Lees ook ons overzicht van streamingdiensten voor het actuele aanbod.

Bekijk ook

iCulture vergelijkt streaming videodiensten: Netflix, Apple TV+, Disney+ en meer

Wat zijn de beste streaming videodiensten in Nederland? Kies je voor Netflix, Apple TV+, Disney+, Videoland, HBO Max, Amazon, NLZIET of Viaplay? Of misschien voor SkyShowtime of NPO Start? Er is keuze genoeg uit streaming videodiensten. Wij vergelijken ze op specs.

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.