Land of Women Apple TV plus

Weekend kijktips: Land of Women, Fall Guy, Celine Dion en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

Land of Women

In deze nieuwe miniserie kruipt Eva Longoria in de huid van de New Yorkse Gala. Als haar man een heftige financiële misstap begaat, moet ze samen met haar dochter en moeder de stad ontvluchten. Ze komen in Noord-Spanje terecht, waar ze wanhopig proberen hun identiteit geheim te houden. Maar de geheimen buitelen snel over elkaar heen.

Bekijken: Land of Women op Apple TV+

WondLa (seizoen 1)

Als ze moet vluchten uit haar ondergrondse bunker naar het aardoppervlak ontdekt Eva een wereld die haar versteld doet staan. Tijdens haar reis over verraderlijk terrein en langs onbekende beschavingen probeert Eva de ultieme vraag te beantwoorden: Is ze de laatste mens?

Bekijken: WondLA op Apple TV+

Fancy Dance

Na de verdwijning van haar zus zijn Jax en haar nichtje Roki op elkaar aangewezen. Om het laatste restje van de familie intact te houden keren Jax en Roki zich tegen de wet en gaan op een roadtrip naar de Grand Nation Powwow in Oklahoma City.

Bekijken: Fancy Dance op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

Lucrecia

Een vrouwelijke immigrant wordt doodgeschoten in Madrid. Het misdrijf zorgt voor een grote maatschappelijke reactie. Wie heeft Lucrecia vermoord? En waarom? De eerste aanwijzingen leiden naar extreemrechtse groeperingen. De moord op Lucrecia is de aanleiding voor een zoektocht naar de wortels van de haat. Met nooit eerder vertoonde beelden schijnt deze documentaire licht op Spanje’s eerste racistische moord.

The 2000’s: The Decade We Saw It All

Welkom bij The 2000’s: The Decade We Saw It All, een meeslepende National Geographic serie die je meeneemt op een onvergetelijke reis door het eerste decennium van de 21e eeuw. Deze serie werpt een uniek licht op de gebeurtenissen, trends en culturele verschuivingen die de wereld hebben gevormd tussen 2000 en 2009. Van de opkomst van sociale media en technologische revoluties tot geopolitieke omwentelingen en de impact van klimaatverandering, ontdek hoe de jaren 2000 een periode van ongekende verandering en uitdagingen waren. “The 2000’s: The Decade We Saw It All” biedt een diepgaand perspectief op de cruciale momenten en fenomenen die ons tijdperk hebben gedefinieerd.

The 80s: The Decade That Made Us

Ben je meer een kind van de jaren tachtig, dan heeft National Geographic ook deze 80s-serie. Het decennium dat de wereld transformeerde. Deze serie duikt diep in de jaren tachtig, een tijdperk van revolutionaire veranderingen en culturele explosies die onze moderne samenleving vormgaven. Van de opkomst van iconische muziek en mode tot baanbrekende technologieën en historische gebeurtenissen, ontdek hoe de jaren tachtig een blijvende invloed hadden op politiek, entertainment en ons dagelijks leven.

Diane von Furstenberg: Woman in Charge

Het verhaal van de beroemde trendsetter die wereldwijd bekendstaat onder haar initialen DVF.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

A Family Affair (2024)

Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Er achter komen dat hij verliefd is op je moeder. Netflix heeft een aantal grote namen ingeschakeld voor deze nieuwe film: Nicole Kidman, Zac Efron én Joey King.

That ’90s Show (seizoen 2)

Kitty en Red Forman verwelkomen een nieuwe generatie tieners in de kelder wanneer hun kleindochter Leia besluit om de zomer in Wisconsin door te brengen. Het tweede seizoen van de spin-off van That ’70s Show laat zien hoe Leia voor de tweede keer de zomer bij haar grootouders doorbrengt. Door alles wat er vorig jaar met Nate en Jay is gebeurd, voelt ze zich ongemakkelijk. Seizoen 3 volgt in oktober.

The Mole (seizoen 2)

In deze nieuwe versie van de klassieke cultserie voltooien twaalf spelers uitdagingen terwijl ze proberen vast te stellen wie van hen de missies saboteert. En voor wie er geen genoeg van kan krijgen: op NLZIET kijk je naar de Nederlandstalige Wie is de Mol? streaming editie. Vier weken lang kijk je iedere vrijdag naar twee afleveringen, waarin onbekende Nederlanders onder leiding van Hila Noorzai proberen de Mol te ontmaskeren.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

I Am: Celine Dion (2024)

I Am: Celine Dion, geregisseerd door de Oscargenomineerde Irene Taylor, biedt een rauwe, eerlijke kijk achter de schermen in het leven van de iconische superster en haar worsteling met een levensveranderende ziekte. Een tijdje geleden kreeg ze de diagnose Stiff Person Syndrome (SPS), een neurologische aandoening, waardoor ze een stapje achteruit moest doen. Deze documentaire is een liefdesbrief aan haar fans en belicht tegelijk de muziek die als gids gediend heeft in haar leven en de veerkracht van de menselijke geest.

My Lady Jane (seizoen 1)

Ben je klaar voor een episch verhaal over ware liefde, avontuur, gestoorde koningsmoordenaars, droogkomische heldenmoed, slinkse intriges, roekeloze zwaardgevechten, een snufje magisch realisme en zeeën van seks? Natuurlijk. Welkom bij My Lady Jane. Als je seizoen 3 van Bridgerton al helemaal gestreamd hebt is dit het logische vervolg: alweer een kostuumdrama, deze keer met het waargebeurde verhaal van jonkvrouw Lady Jane Grey. Zij was ooit negen dagen lang koningin van Engeland, maar werd toen onthoofd. Maar in deze serie loopt het verhaal heel anders.

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie

Whitney Houston begint als koormeisje in New Jersey tot ze door platenbaas Clive Davis ontdekt wordt. In de jaren ’80 wordt ze beroemd en ontpopt ze zich tot een van de meest succesvolle en bekroonde zangeressen aller tijden.


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

Undercover Billionaire

Miljardair Glenn Stearns gaat undercover om kleine bedrijven en ondernemers te helpen.

Ugliest House of America (seizoen 5)

Retta reist door het land op zoek naar de lelijkste woningen. Na ze te hebben beoordeelt, verrast ze de huiseigenaren met een renovatie van $150.000.



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

Mean Girls (2024)

Remake van de iconische tienerfilm uit 2004, die sinds begin van het jaar te zien was op de bioscoop. Cady Heron is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden dat ‘The Plastics’ wordt genoemd en dat wordt aangevoerd door queen bee Regina George en haar volgelingen Gretchen en Karen.

Maar dan maakt Cady een grote fout en valt voor Regina’s ex-vriendje Aaron Samuels, waarna Regina zich tegen haar keert. Cady probeert het toproofdier van de groep ten val te brengen met hulp van haar vrienden, buitenbeentjes Janis en Damian. Daarbij moet ze proberen dicht bij zichzelf te blijven en zich staande te houden in de levensgevaarlijke jungle die de middelbare school is.

Helgoland 513

Als in 2036 een apocalyps de wereld in chaos stort, wordt het Duitse eiland Helgoland het laatste toevluchtsoord voor de mensheid, met een teruggetrokken gemeenschap van overlevenden waar het totalitaire regime maximaal 513 mensen toelaat.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

Samson & Marie IJsjestijd

Samson & Marie trakteren je op de lekkerste ijsjes en de leukste verhalen in hun Pop-up ijssalon! Samson & Marie hebben hun busje omgetoverd tot een ijssalon dat neerstrijkt op een stadsplein. Het vrolijke duo maakt er in een mum van tijd een gezellig plekje van, waar je graag wil zijn en iedereen zich op slag welkom voelt. Daarbij ontmoeten ze heel wat leuke vrienden en maken ze nieuwe avonturen mee.


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

Miller’s Girl (2024)

Wanneer de getalenteerde en rebelse studente Cairo (Jenna Ortega) een schijnbaar onschuldige schrijfopdracht krijgt van haar leraar (Martin Freeman), raken ze verstrikt in een web van geheimen en verlangens. Er ontstaat een bijzonder band die alle grenzen overschrijdt. Ortega verschijnt over een tijdje ook in seizoen 2 van Wednesday.

Arthur the King (2024)

Atleet Michael (Mark Wahlberg) doet met zijn team mee aan een prestigieuze adventure race in Zuid-Amerika. Daarbij leggen ze een uitdagende route af en overwinnen ze allerlei obstakels. Deze keer heeft hij moeite om de motivatie te vinden, maar tijdens de lange tocht stuiten ze op een gewonde zwerfhond, die net zo’n doorzetter blijkt als Michael zelf. Het verhaal is gebaseerd op de autobiografie Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home.

The Fall Guy (2024)

Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet een stuntman een vermiste filmster opsporen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen. Met in de hoofdrol Ryan Gosling als stuntman, die de hoofdrolspeler van een nieuwe film moet redden om indruk te maken op de regisseur, met wie hij een tijdje terug aan het daten was. Eerder te zien in de bioscoop, maar nu ook te zien vanaf de bank.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.