Sunny TV Plus

Weekend kijktips: Furiosa, Sunny en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

Sunny (seizoen 1)

Deze nieuwe serie van A24 heeft nu al een score van meer dan 90% op Rotten Tomatoes. Het gaat on een serie die deels science fiction, drama, mysterie en donkere komedie is. In Sunny speelt Rashida Jones de rol van Suzie, een Amerikaanse vrouw die in Kyoto woont. Haar leven wordt overhoop gegooid als haar man en zoon verdwijnen in een mysterieus vliegtuigongeluk. Als troost krijgt ze Sunny, een nieuwe klasse huishoudrobots gemaakt door het elektronicabedrijf van haar man. Hoewel Suzie aanvankelijk een hekel heeft aan Sunny’s pogingen om de leegte in haar leven op te vullen, ontwikkelen ze geleidelijk aan een onverwachte vriendschap. Samen ontdekken ze de duistere waarheid over wat er echt met Suzie’s familie is gebeurd en raken ze op gevaarlijke wijze verstrikt in een wereld waarvan Suzie niet wist dat die bestond.

De eerste twee afleveringen zijn nu beschikbaar en nieuwe afleveringen verschijnen steeds op woensdag.

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

Under the Bridge (seizoen 1)

De veertienjarige Reena Virk ging naar vrienden op een feestje en kwam nooit meer thuis. Zeven tienermeisjes en een jongen werden beschuldigd van de wrede moord. Voor fans van true crime is deze nieuwe misdaadserie niet te missen. We volgen het moordonderzoek, dat vol zit met verrassende wendingen. De hoofdrollen zijn voor Riley Keough en Lily Gladstone.

Descendants: The Rise of Red (2024)

Als je van de muzikale Descendants-films houdt, dan zal deze film ook wel in de smaak vallen. In de vierde film uit de serie draait het om de dochter van de tirannieke Hartenkoningin van Wonderland. Zij wil terug in de tijd, om haar moeders leven te veranderen en te zorgen dat ze niet meer zo harteloos is.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films
🍿 HBO Max: vanaf slechts €5,99 per maand


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

Vikings: Valhalla (seizoen 3)

In dit vervolg op ‘Vikings’ zijn honderd jaar verstreken en staat een nieuwe generatie legendarische helden op, om hun eigen lot te bepalen en geschiedenis te schrijven. We springen dus een stuk vooruit in de tijd, met uiteraard weer Leif Erikson, Harald Sigurdsson en Freydis Eirkíksdóttir in de hoofdrollen.

Receiver (2024)

Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.

The Boyfriend (seizoen 1)

Een groep mannen woont een maand lang samen onder één dak. Ze runnen een koffietruck om elkaar te leren kennen en hopelijk hun ware liefde te ontmoeten.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

Dream Scenario (2024)

Eerder al te zien bij Pathé Thuis, nu ook voor kijkers van Amazon’s videodienst. De eenzame, doodgewone professor Paul Matthews wordt van de ene op de andere dag een beroemdheid wanneer hij plots verschijnt in de dromen van miljoenen mensen. Hoe en waarom dit gebeurt, is voor Paul een compleet raadsel, maar hij is er niet boos om. Studenten komen eindelijk naar zijn lessen, hij wordt gevraagd voor grote reclamedeals en de relatie met zijn vrouw is nog nooit zo goed geweest. Maar dan nemen de nachtelijke verschijningen een duistere wending en veranderen ze in gruwelijke nachtmerries. Met in de hoofdrol Nicolas Cage.

Sausage Party: Foodtopia (seizoen 1)

Ook zo genoten van de film Sausage Party uit 2016 met de vele dubbelzinnigheden en verkapte grapjes. De film krijgt nu een vervolg met deze miniserie. Frank, Brenda Barry en Sammy proberen hun eigen samenleving op te bouwen. Volgens Prime Video was de film slechts het voorgerecht en wordt er nu écht uitgepakt. Seth Rogen, Kristen Wiig en Michael Cera zijn weer te horen als stemmen.

Love Lies Bleeding (2024)

Thelma & Louise on steroids”, met in de hoofdrollen Kristen Stewart en Katy O’Brian. Sportschoolmanager Lou leidt een rustig leventje, dat volledig op zijn kop gezet wordt als bodybuilder Jackie in haar sportschool verschijnt. Zij traint voor een grote wedstrijd in Las Vegas. De twee groeien snel naar elkaar toe, maar dan gebeurt er iets in Jackie’s familie en loopt alles uit de hand.


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

Quad Gods (2024)

Deze originele documentaire van HBO volgt het leven van drie New Yorkers die ‘s werelds eerste volledig quadriplegische e-sportteam oprichten.

Expedition Unknown

Archeoloog Josh Gates gaat op zoek naar onopgeloste mysteries. Voordat hij eropuit trekt, interviewt hij ooggetuigen en brengt hij de meest recente ontwikkelingen in kaart.



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

30 Rock (seizoen 7)

Tijdens haar droombaan als hoofdschrijfster voor een late-night comedy tv-show in New York City, moet Liz Lemon zich door absurde omstandigheden heen worstelen en jongleren met de buitenissige ego’s van de cast en crew.

Las Pelotaris 1926

Chelo, Idoia en Itzi, drie Baskische pelottespelers, overwinnen de heersende vooroordelen en beperkingen in de jaren 1920 toen mannen alle macht monopoliseerden.

Gangs of London (seizoen 2)

Het huidige Londen, een van ‘s werelds meest dynamische en multiculturele steden, wordt verscheurd door de turbulente machtsstrijd tussen internationale bendes en het plotselinge machtsvacuüm dat ontstaat wanneer het hoofd van de meest machtige misdaadfamilie wordt vermoord. 20 jaar lang was Finn Wallace de machtigste crimineel in Londen en elk jaar stroomden er miljarden ponden door zijn organisatie. Maar nu is hij dood – en niemand weet wie dit op zijn geweten heeft. Met overal rivalen, is het aan de impulsieve Sean Wallace, met de hulp van de familie Dumani onder leiding van Ed Dumani, om de plaats van zijn vader in te nemen.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

Costa! De Serie (2024)

Aan de Spaanse Costa Brava draait de legendarische club Costa weer op volle toeren. Succes betekent echter ook hard werken en clubeigenaar Thomas zit tegen een burn-out aan. Wanneer de dokter waarschuwt dat hij het echt rustiger aan moet doen, moeten vaste krachten Esmee, Kay en Mike de leiding van de Costa overnemen. Maar dan keren een buurman en de gemeente zich tegen de club en staat het team opnieuw voor de grote uitdaging om club Costa te redden.

Long Time Sun

Met archiefbeelden en gesprekken wordt een beeld geschetst van de yogabeweging 3HO, die zich toelegt op het onderwijzen van Kundalini-yoga. 3HO, ook wel bekend als Sikh Dharma, werd in 1969 opgericht en bezit duizenden yogacentra in 35 landen. Een verhaal over wellness, familie, macht, kapitalisme, hoop en waarheid.

B&B Vol Liefde: Hoe is het nu met?

Deelnemers uit de twee afgelopen seizoenen staan centraal. Art Rooijakkers maakt een trip door Europa en bezoekt oud-deelnemers. Hoe gaat het met Debbie en haar pasgeboren baby, hoe is het met love birds Astrid en Harm-Jan, heeft Hans zijn B&B al verkocht en is de B&B van Richard eindelijk af?


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Als de wereld vergaat, wordt de jonge Furiosa ontvoerd en valt ze in handen van een grote motorbende onder leiding van de krijgsheer Dementus. Ze moet beproevingen doorstaan terwijl ze een manier zoekt om terug naar huis te keren. De Oscarwinnende regisseur George Miller keert terug naar de dystopische wereld van de Mad Max-reeks. Anya Taylor-Joy speelt de rol van Furiosa, in plaats Charlize Theron.

Kingdom of the Planet of the Apes (2024)

Vele jaren na de heerschappij van Caesar gaat een jonge aap op reis. Hij moet daarbij alles wat hij over het verleden heeft geleerd in twijfel trekken en moet keuzes maken die voor de toekomst van mens en aap bepalend zullen zijn. Dit nieuwe deel uit de Planet of the Apes-serie speelt zich 300 jaar na War for the Planet of the Apes af. De film verscheen nog niet zo lang geleden in de bioscoop en is nu ook thuis te bekijken.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.