Apple TV Lady in the Lake

Weekend kijktips: Back to Black, The Bear en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

Lady in the Lake (seizoen 1)

Lady in the Lake is een nieuwe tv-serie met Natalie Portman, die vanaf nu te zien is op Apple TV+. De serie van zeven afleveringen is gebaseerd op het gelijknamige boek. In de hoofdrollen zien we Natalie Portman en Moses Ingram, wat meteen duidelijk maakt dat dit weer een big budget-productie is.

Lady in the Lake draait om het personage Maddie Schwartz, die als journaliste onopgeloste moordzaken onderzoekt. Ze is bezig met twee bijzondere zaken: de moorden op een elfjarig meisje en een barvrouw genaamd Cleo Sherwood. Ondertussen probeert Maddie zich los te maken van haar controlerende ex-man en is Cleo is verwikkeld in de oplichterij van een plaatselijke gangster. Moses Ingram speelt de rol van Cleo, waarbij tijdlijnen worden doorgesneden om haar verhaal te verbinden met dat van Schwartz, soms met surrealistische flashbacks.

Bekijken: Lady in the Lake op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

The Bear (seizoen 3)

We volgen Carmen ‘Carmy’ Berzatto, een jonge kok die uit de wereld van fine dining komt. Na een hartverscheurend overlijden binnen zijn familie keert hij terug naar zijn geboortestad Chicago om het familiebedrijf, een sandwichwinkel, te runnen: ‘The Original Beef of Chicagoland’. Dit is een compleet andere wereld dan die hij gewend is en Carmy moet balanceren om zijn nieuwe werkelijkheid te kunnen overzienen: die van het eigenaarschap van een klein bedrijf, met een staf met een harde eigen wil en behoorlijk wat recalcitrantie, en een moeilijke familie en evenzo moeilijke banden. Eindelijk kun je ook in Nederland de nieuwste afleveringen kijken, waarin Carmy zijn restaurant heropent. Daarmee wordt de druk op zijn schouders ook steeds groter. Hij spant zich meer dan ooit in en eist topprestaties van zijn team, onder meer met een ellenlange lijst van grondregels waar iedereen zich aan dient te houden. Het blijkt steeds lastiger om zijn gedrevenheid te evenaren, maar tegelijkertijd brengt dit het team wel dichter bij elkaar.

Mickey Mouse Squad

Een show vol met leuke uitdagingen, comedysketches en meer.

Young Woman and the Sea (2024)

Het waargebeurde verhaal van Trudy Ederle, de eerste vrouw die met succes het Kanaal overzwom.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films
🍿 HBO Max: vanaf slechts €5,99 per maand


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

Cobra Kai (seizoen 6A)

Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de ‘Karate Kid’-films. Het zesde seizoen is opgesplitst in drie delen, waarvan je de eerste afleveringen nu kunt kijken. In november volgt deel twee en volgend jaar volgt deel 3. In de finale van seizoen 5 zagen we hoe Cobra Kai uit de Vallei werd verdreven, en in deze nieuwe afleveringen zien we hoe de sensei’s en leerlingen hiermee omgaan.

Anyone But You

Op het eerste gezicht lijken Bea en Ben de perfecte match. Na een geslaagde eerste date is de aantrekkingskracht tussen beiden echter danig bekoeld.. Dat verandert wanneer hun paden weer kruisen op een bruiloft in het buitenland en ze zich voordoen als een koppel. Eerder al te huur bij Pathé Thuis.

Find me Falling

Na een mislukt comebackalbum trekt een rockster zich terug in een huis op een klif op Cyprus. Maar daar wordt zijn nieuwe leven bemoeilijkt door bezoekers en een oude vlam.

Skywalkers: A Love Story

Twee waaghalzen testen de grenzen van hun liefde en vertrouwen als ze illegaal een van de hoogste gebouwen ter wereld beklimmen om een acrobatische stunt uit te halen.

Master of the House (seizoen 1)

Na de dood van hun patriarch, die zijn diamantenimperium achterlaat – en de huishoudster met wie hij onlangs getrouwd is – komt een familie in een machtsstrijd terecht.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

De 18-jarige Coriolanus Snow bereidt zich voor op zijn enige kans op succes: mentor worden van Lucy Gray Baird uit het arme district 12 tijdens de tiende editie van de Hongerspelen. Dan blijken de twee het goed met elkaar te kunnen vinden.

My Spy: The Eternal City (2024)

Op verzoek van velen komt het dynamische duo van My Spy terug: veteraan CIA-agent JJ (Dave Bautista) en zijn 14-jarige stiefdochter en beschermeling Sophie (Chloe Coleman). Deze keer reizen ze af naar Rome, waar het middelbare schoolkoor van Sophie voor de paus moet optreden. Dit tripje wordt al snel onderbroken door een terroristisch complot, gericht op het Vaticaan. JJ en Sophie blijken pionnen te zijn geworden in de snode plannen.

Those About to Die (seizoen 1)

Rome, 79 na Christus. Het Romeinse Rijk is de rijkste plek ter wereld. De bevolking—verveeld, rusteloos en in toenemende mate gewelddadig—wordt in het gareel gehouden door twee dingen: gratis eten en spectaculair vermaak. Dit is de periode van de gladiatoren, die met hun gevechten voor spectaculair vermaak zorgen. Omdat de vraag naar grimmig, bloeddorstig vermaak toeneemt, moet er een stadion voor de gladiatorengevechten gebouwd worden: het Colosseum. Ondergronds werken en leven duizenden mensen, van wie een groot deel zal sterven voor de spelen. In de serie zie je een hoop topacteurs, waaronder Anthony Hopkins, Game of Thrones-acteurs Iwan Rheon en Jóhannes Haukur Jóhannesson en Tom Hughes.


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

Wild Wild Space

Elon Musk heeft met SpaceX een dominante rol opgeëist in de ruimtevaart. Deze HBO-documentaire onderzoekt welke uitdagers het aandurven om de concurrentiestrijd met Musk aan te gaan.

In Pursuit With John Walsh (seizoen 5)

In deze serie volgen we John Walsh bij zijn levenslange missie om voortvluchtigen op te sporen.



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

Bekijk ook

SkyShowtime tijdelijk voor €1,99 per maand

Wil je toegang tot series die alleen op SkyShowtime te zien zijn? Op deze pagina vind je de beste (tijdelijke) kortingsacties, maar ook kortingen die het hele jaar gelden!

Us (2019)

Een moeder en een vader nemen hun kinderen mee naar hun strandhuis, om tijd door te brengen met vrienden, maar hun rust wendt zich tot spanning en chaos wanneer sommige bezoekers onuitgenodigd arriveren.

Vertigo (1958)

Een van de spannendste films van Alfred Hitchcock gaat over een rechercheur die volledig is geobsedeerd door een getrouwde vrouw.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

B&B Vol Liefde (seizoen 4)

Er zijn weer nieuwe B&B-eigenaren op zoek naar de liefde. B&B Vol Liefde is doordeweeks te zien op RTL maar bij Videoland kun je alvast vooruit kijken. In het vierde seizoen gaan we op bezoek bij bed & breakfasts in Frankrijk, Spanje, Griekenland en zelfs Zuid-Afrika.

Jackson & Malone (seizoen 1)

Jackson en Malone zijn de coole jongens met een pistool die gerechtigheid brengen in een klein stadje. Spulne zal nooit meer hetzelfde zijn. Het verhaal speelt zich af in het idyllische Spulne, waar drie bejaarde vrouwen bruut vermoord worden. Om de zaak op te lossen wordt besloten om het zwaarste middel in te zetten: detectives Jackson (Hans Teeuwen) en Malone (de Belg Kevin Janssens) van de oppermachtige Dienst Extreme Misdaadbestrijding. Terwijl het tweetal steeds dieper wordt meegezogen in de wereld van de markante bewoners van Spulne, zullen ze om het mysterie te kunnen ontrafelen uiteindelijk ook hun eigen demonen onder ogen moeten komen.


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

Back to Black (2024)

Back to Black vertelt het levensverhaal van Amy Winehouse, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.

Direct naar de film

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.