Netflix Elite seizoen 8

Weekend kijktips: Time Bandits, Elite, Sleeping Dogs en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

Time Bandits

Apple TV heeft een nieuwe eigen serie, genaamd Time Bandits. Het is geïnspireerd op de gelijknamige film uit de jaren tachtig. Lisa Kudrow speelt Penelope, die een team door tijd en ruimte leidt om de wereld te redden. De elfjarige Kevin is de nieuwste rekruut van de Time Bandits, een geschiedenisnerd die uiteindelijk een onmisbare hulp blijkt bij het uitvoeren van de tijdreizen. De serie is geschikt voor het hele gezin.

De serie volgt de bemanning, terwijl ze fascinerende werelden bezoeken en de strijd aanbinden met kwade krachten die een einde dreigen te maken aan het leven. Ze vertrouwen daarbij op de kennis van Kevin om relikwieën en andere belangrijke objecten te herkennen. We gaan terug naar het ontstaan van Stonehenge, het prehistorische tijdperk van de dinosaurussen, bevriezing tijdens de ijstijd, leven in de middeleeuwen en nog veel meer. De serie begint met twee afleveringen en er komt t/m 21 augustus elke woensdag een nieuwe aflevering uit.

Bekijken: Time Bandits op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

The Bear (seizoen 3)

Er is dit weekend weinig nieuws op Disney+ te vinden, dus herinneren we je nog maar even aan de serie die wél de moeite van het kijken waard is: The Bear. We volgen Carmen ‘Carmy’ Berzatto, een jonge kok die uit de wereld van fine dining komt. Na een hartverscheurend overlijden binnen zijn familie keert hij terug naar zijn geboortestad Chicago om het familiebedrijf, een sandwichwinkel, te runnen: ‘The Original Beef of Chicagoland’. Dit is een compleet andere wereld dan die hij gewend is, en Carmy moet balanceren om zijn nieuwe werkelijkheid te kunnen overzienen: die van het eigenaarschap van een klein bedrijf, met een staf met een harde eigen wil en behoorlijk wat recalcitrantie, en een moeilijke familie en evenzo moeilijke banden.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films
🍿 HBO Max: vanaf slechts €5,99 per maand


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

The Decameron (seizoen 1)

We gaan terug in de tijd, namelijk naar het Florence van 1348. Terwijl de builenpest zich door Italië verspreidt, trekt een groep edelen en bedienden zich terug in een villa, waar hun weelderige verblijf al snel uitdraait op chaos. Dit levert een absurde komedieserie op.

Élite (seizoen 8)

Het is alweer het achtste (en laatste!) seizoen van de serie Elige op Netflix. Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord. In seizoen 8 wordt de school opgeschrikt door de komst van de broers en zussen Krawietz.

Simone Biles: Rising

Nu de Olympische Spelen zijn begonnen, is er extra veel aandacht voor de uitblinkers. Op Netflix kun je kijken naar een nieuwe docuserie over de Amerikaanse turnster Simone Biles, die bij verschijning van de critici al meteen een perfecte score van 100% kreeg op Rotten Tomatoes. Het publiek was wat minder overtuigd van de perfectie. Hoe dan ook, de serie volgt Biles, die zich voorbereidt op haar derde Olympische Spelen in Parijs. Ze bespreekt haar ervaringen en de druk die ze voelde tijdens de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo, waar ze zich terugtrok vanwege haar mentale gezondheid. het laat zien hoe Biles, ondanks haar jonge leeftijd van 27 jaar, al een indrukwekkend aantal van 32 Olympische en WK-medailles heeft gewonnen. Biles’ prestaties zijn baanbrekend, waarbij zelfs turnoefeningen naar haar vernoemd zijn. Deel 1 is nu te zien en deel 2 van de serie is vanaf het najaar te bekijken.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024)

Een film met regisseur Guy Ritchie en hoofdrolspelers Henry Cavill, Alan Ritchson en Alex Pettyfer. Het verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen. In 1940 vormen Winston Churchill en Ian Fleming een clandestiene gevechtsorganisatie voor het Britse leger die de loop van de Tweede Wereldoorlog verandert en een voorloper is van de moderne Black Ops-eenheid door middel van onconventionele en volkomen ‘onvriendelijke’ gevechtstechnieken tegen de nazi’s.

The Pod Generation (2023)

Rachel is een succesvolle carrièrevrouw die op het punt staat promotie te maken. Via haar werkgever, een technologiebedrijf in New York, bemachtigt ze een felbegeerde plek in het ‘Pegasus Womb Center’. Zij bieden koppels een gemakkelijke en handige uitkomst voor zwangerschappen door middel van kunstmatige baarmoeders, oftewel pods. Haar partner Alvy, een botanicus met liefde voor de natuur, geeft de voorkeur aan een natuurlijke zwangerschap. Alvy’s liefde voor Rachel zet hem ertoe een sprong in het diepe te wagen en zo begint hun rollercoaster naar het ouderschap in deze nieuwe technologische wereld van voortplanting, maar tegen welke prijs?


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

Tell Me Everything (seizoen 2)

Er is iets mis met Jonny. Hij is vrolijk, hij is verdrietig, en alles ertussenin. Kortom, hij is een puber. Dat is altijd al moeilijk geweest. Maar het is nog moeilijker om in deze tijden een puber met depressie te zijn. Het tweede seizoen is nu begonnen. Jonny is samen met zijn familie verhuisd en staat dus voor een verse start. Nieuwe vrienden, een nieuwe omgeving en uiteraard nieuwe problemen.

Charlie Hustle & the Matter of Pete Rose (seizoen 1)

Een diepgaande kroniek van het leven en de carrière van honkballer Pete Rose en zijn poging tot eerherstel in de Major League.



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

The Holdovers (2023)

Een kerstfilm tijdens de zomermaanden, waarom ook niet? SkyShowtime heeft er maar liefst twee toegevoegd aan de collectie. En deze is eigenlijk best goed! Een chagrijnige geschiedenisleraar op een afgelegen school moet tijdens de vakantie op de campus blijven, om de studenten die in een soortgelijke situatie zitten op te vangen. Deze film was eerder al te zien bij Pathé Thuis.

Genie (2023)

Inderdaad, het is nooit te vroeg (of te laat) voor een kerstfilm. Flora is een geest die al meer dan 2000 jaar gevangen zit in een antiek sieradendoosje vanwege een klein misverstandje met een tovenaar in het jaar 77 v.Chr. Nadat ze duizenden jaren lang wensen heeft moeten vervullen van hebberige mannen die alleen maar rijkdom en knappe vrouwen willen, wordt Flora per ongeluk opgeroepen door Bernard Bottle, die de grip op zijn leven dreigt te verliezen. Bernard heeft zich zo op zijn werk gestort dat hij de band met zijn vrouw Julie en zijn dochtertje Eve heeft verwaarloosd. Als Bernard dan twaalf dagen voor Kerstmis vanwege zijn werk de verjaardag van Eve mist, besluit Julie dat het tijd is voor een proefscheiding. En dan wordt Bernard ook nog ontslagen door zijn tirannieke baas. Ook deze film was eerder al te zien bij Pathé Thuis.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

I Kissed a Girl (seizoen 1)

Popster Danni Minoque speelt cupido en helpt 10 vrijgezelle lesbische vrouwen de liefde te vinden. Bij de eerste ontmoeting in een prachtig, Italiaans landhuis wordt meteen gezoend om te testen of er chemie is! Pas daarna is er ruimte voor een goed gesprek.


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

Sleeping Dogs (2024)

Roy Freeman, een ex-rechercheur moordzaken met een gebroken geheugen, wordt gedwongen een zaak opnieuw te bekijken die hij zich niet kan herinneren. Terwijl het leven van een man in de dodencel op het spel staat, moet Freeman het brute bewijsmateriaal uit een tien jaar oud moordonderzoek samenvoegen en een sinister web van verborgen geheimen en verraad blootleggen dat verband houdt met zijn verleden. Met alleen instincten om te vertrouwen wordt hij geconfronteerd met een huiveringwekkende waarheid: soms is het het beste om slapende honden te laten liggen.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.