The Instigators

Weekend kijktips: The Instigators, Bob Marley, Otto en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

The Instigators

Rory en Cobby zijn onwaarschijnlijke partners: een wanhopige vader en een ex-crimineel die samen een overval moeten plegen. Als die mislukt, slaan ze samen met een onverwachte bondgenoot (Rory’s therapeut) op de vlucht. Ze vluchten voor de politie, een crimineel die op wraak zint en krijgen te maken met niet zo snuggere bureaucraten. Een film met een topcast: Matt Damon en Casey Affleck zijn samen te zien in deze actiefilm.

Bekijken: The Instigators op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

Are You Sure?! (seizoen 1)

Wanneer Jimin en Jung Kook van BTS samen zijn, ontstaat er chaos en opwinding! In de zomer van 2023 beginnen ze aan een onvergetelijke reis voorafgaand aan hun dienstplicht. Hun onvoorspelbare avontuur zit vol verrassingen. Zullen Jimin en Jung Kook hun reis veilig voltooien? BTS-fans mogen dit niet missen.

Deadpool & Wolverine: A Special Look

Geniet van een speciale blik op Marvel Studios’ “Deadpool & Wolverine”, dat nu in de bioscoop draait. De trailer hieronder is van de film, niet van de documentaire.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films
🍿 HBO Max: vanaf slechts €5,99 per maand


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

The Umbrella Academy (seizoen 4)

Een ontspoorde familie van superhelden komt samen om de mysterieuze dood van hun vader, de dreiging van de apocalyps en nog veel meer op te lossen. Het vierde en laatste seizoen is nu begonnen. De broers en zussen moeten voor de laatste keer samenwerken om een nieuwe mysterieuze organisatie te stoppen.

Secret World of Sound with David Attenborough (seizoen 1)

David Attenborough onderzoekt de buitengewone manieren waarop dieren geluid horen en produceren, en de cruciale rol die geluid speelt in de levens van dieren over de hele wereld: vanaf de geboorte tot aan het overleven van de volwassenheid en het vinden van een partner.

Inside the Mind of a Dog (2024)

Ga mee op een heerlijke reis door de wereld van honden in deze documentaire die wetenschappelijke en emotionele inzichten onthult over onze geliefde trouwe vrienden.

Lolo and the Kid (2024)

Een oplichter en het kind dat hij in huis nam bedriegen stelselmatig de rijken. Een unieke kans zou echter een einde kunnen maken aan hun onafscheidelijke band.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

One Fast Move (2024)

De jonge Wes gaat op zoek naar zijn van hem vervreemde vader Dean. Hij hoopt dat deze hem kan helpen in het najagen van zijn droom om een professionele motorracer te worden. Samen met zijn geliefde en de eigenaar van een motorzaak die tevens dient als mentor stelt Wes zich stilaan weer open voor de buitenwereld. Deze actiethriller heeft in de hoofdrol K.J. Apa (Riverdale).

Duchess (2024)

Oplichtster Duchess probeert de verraderlijke onderwereld van de diamanthandel binnen te dringen en wordt uiteindelijk voor dood achtergelaten wanneer een deal misloopt. Ze is vastbesloten om vergelding te zoeken en zet een onwrikbare achtervolging in om wraak te nemen.

Fast Charlie (2023)

Charlie Swift werkt al twintig jaar als probleemoplosser en huurmoordenaar voor de ouder wordende maffiabaas Stan. Een rivaliserende gangster, de meedogenloze Beggar Mercado, besluit Stan en zijn mensen uit de weg te ruimen. Charlie is de enige overlevende en wil zijn vriend wreken. Samen met Marcie, de ex-vrouw van een crimineel die hij heeft vermoord, vormt Charlie een team.

A Man Called Otto

Otto (Tom Hanks) is een norse weduwnaar die na de dood van zijn vrouw het leven heeft opgegeven en er een einde aan wil maken. Maar wanneer een jong gezin naast hem komt wonen, leidt dit tot een onverwachte vriendschap die zijn wereld op zijn kop zet. Ook te zien op Netflix en bij Pathé Thuis.


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

Taken Together (2024)

De mysterieuze ontvoering van twee jonge nichtjes in Iowa ontsteekt een vuurzee van controverse.

Serving the Hamptons

Leer een van de beste en meest exclusieve restaurants in de Hamptons kennen en zie hoe het personeel werkt om ervoor te zorgen dat klanten terugkomen.



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma\’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio\’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

Bob Marley: One Love (2024)

Een blik op het leven van de legendarische reggaemuzikant Bob Marley, een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en eenheid. De film begint op Jamaica, dat verscheurd wordt door politieke onrust. Als er voor aanvang van een vredesconcert een aanslag op het leven van Bob Marley (gespeeld door Kingsley Ben-Adir uit Barbie) gepleegd wordt, besluit hij dat het niet meer veilig is in zijn geboorteland. Hij vertrekt naar Engeland, maar hij blijft altijd trouw aan de overtuigingen van Rastafari en hoopt ooit terug te keren naar Jamaica. Deze film is ook te zien bij Pathé Thuis.

Night Swim (2024)

Voormalige honkbalspeler Ray kan door een slopende ziekte niet meer sporten. Hij kan nog wel zwemmen en verhuist daarom met zijn gezin naar een nieuw huis mét zwembad. Maar een geheim uit het verleden van het huis ontketent een kracht die iedereen die in het zwembad stapt zal meesleuren naar gruwelijke diepten. Vanaf nu neem je nooit meer ‘s avonds een duik in het zwembad. Deze horrorfilm is ook te zien op Pathé Thuis.

Zwaar Verliefd!

Isa is een jonge, sympathieke, succesvolle dierenarts. Toch is ze onzeker, vooral over haar lijf en de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Rubens labrador redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Ze laat zich door haar zusje en vriendinnen overhalen haar eetpatroon te veranderen en te gaan sporten.

Bij SkyShowtime zijn onlangs nog meer romantische films toegevoegd, waaronder Voor elkaar gemaakt, Verliefd op Ibiza en Tuintje in mijn Hart.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

De Roelvinkjes (seizoen 3)

Het zijn onrustige tijden voor de familie Roelvink. De affaires rond zoon Dave hebben Dries, zijn partner Honoria en zijn ex-vrouw Luciënne, niet onberoerd gelaten. Ze zijn echter nog steeds een hecht gezin dat er alles aan wil doen om Dave iets van zijn leven te laten maken. Weten ze Dave op het juiste pad te houden? In het derde seizoen draait het familieleven op volle toeren. We zien hoe Dave een nieuw doel zoekt in zijn leven en Donny zich bekeert tot de islam.

Rocky (alle films)

Bij Videoland zijn nu alle Rocky-films te zien, waaronder het origineel uit 1976. De tweederangsbokser Rocky Balboa woont in Philadelphia en verdient wat geld bij door schulden te innen. Dan komt de wereldkampioen in het zwaargewicht, Apollo Creed, naar de stad. Creeds manager zoekt een onbekende bokser om het tegen Creed op te nemen. Rocky krijgt de kans om zichzelf in de kijker te spelen. Hij start een loodzwaar trainingsprogramma en is vastberaden om het vijftien rondes vol te houden.


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

I Saw the TV Glow (2024)

Twee tieners krijgen een band vanwege hun liefde voor een bovennatuurlijke tv-show, maar deze wordt op mysterieuze wijze abrupt geannuleerd. Een horrorfilm over de tiener Owen, die een normaal leven leidt, totdat een klasgenoot hem wijst op de tv-show. De hoofdrollen zijn voor Justice Smith (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) en Brigette Lundy-Paine (Atypical).

Bed & Breakfast (2024)

Een Nederlandse romcom, van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn. We duiken in het leven van workaholic Sarah. Als zij op een dag op straat komt te staan en niet weet wat ze met haar leven aan moet, besluit ze dan maar op de B&B van haar tante te passen. Ze vertrekt naar Groningen, waar ze zich eigenlijk totaal niet thuis voelt. Alles verandert als ze twee interessante mannen ontmoet…

Bad Boys: Ride or Die

Wanneer agenten Mike en Marcus horen dat hun overleden hoofdcommissaris Conrad Howard jarenlang met drugskartels samenwerkte, besluiten ze zijn naam te zuiveren. Maar ondertussen worden ze zelf gezocht door de autoriteiten. In dit proces raken Mike en Marcus het overzicht kwijt, want wie is nu eigenlijk hun vriend en wie is hun vijand? Een hilarische actiekomedie!

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.