Uitgelicht
📱 Apple's September 2024 event - de samenvatting
Toon of verberg de lijst met posts
Emily in Paris

Weekend kijktips: Bad Monkey, Emily in Paris en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

Bad Monkey

Apple is gestart met een nieuwe komedieserie met Vince Vaughn, genaamd Bad Monkey. Het gaat om een big budget-original, gebaseerd op de gelijknamige roman van Carl Hiaasen. Je kunt de eerste twee afleveringen nu bekijken op Apple TV+. De serie is gemaakt door Bill Lawrence, die eerder betrokken was bij Ted Lasso en Shrinking.

Vince Vaughn speelt de rol van Andrew Yancy, een restaurantinspecteur die ooit politierechercheur was. Een toerist vindt in het zuiden van Florida een afgehakte arm. Dit wakkert bij Andrew zijn speurzin aan, waarna hij verstrikt raakt in de onderwereld, vol hebzucht en corruptie. De cast bestaat verder uit Michelle Monaghan, Rob Delaney en Ashley Nichole-Black. Charlotte Lawrence, dochter van Bill, verschijnt ook in de serie in een terugkerende rol. De tien resterende afleveringen van het seizoen zijn wekelijks te zien op woensdag.

Bekijken: Bad Monkey op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

The Tyrant (2024)

Een overheidsagent uit de Verenigde Staten probeert een nieuw virus terug te krijgen dat gestolen is van de Zuid-Koreaanse overheid.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films
🍿 HBO Max: vanaf slechts €5,99 per maand


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

Emily in Paris (seizoen 4A)

Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren. Je kunt nu vier nieuwe afleveringen van seizoen 4 kijken, waarna het tweede deel volgt op 12 september. Emily heeft nog steeds gevoelens voor twee mannen, maar Gabriel verwacht een baby met een ander en met Alfie heeft ze het zelf verpest. Tijdens het werk groeien Gabriel en Emily toch dichter naar elkaar toe. Er staat alleen een groot geheim tussen ze in.

Madame Web (2024)

Cassandra Webb (Dakota Johnson) is een ambulancemedewerkster uit New York die tekenen van helderziendheid begint te vertonen, nadat ze een noodlottig ongeval heeft meegmaakt. Gedwongen om haar verleden onder ogen te zien, moet ze drie jonge vrouwen beschermen tegen een mysterieuze tegenstander: de schurk Ezekiel. Door haar nieuwe krachten kan ze helpen om uit zijn handen te blijven. Naast Dakota Johnson zien we ook Sydney Sweeney (Euphoria) en Isabela Merced in de film.

The Union (2024)

Een gloednieuwe actiethriller met Halle Berry en Mark Wahlberg. De nuchtere bouwvakker Mike uit New Jersey komt zijn ex-vriendin tegen en wordt tot zijn verbazing gerekruteerd als spion. Hij moet een missie voor de Amerikaanse inlichtingendienst uitvoeren. Al snel belandt hij in een levensgevaarlijke wereld van superspionnen, complotten en geheim agenten.

LOST (2004)

De legendarische serie Lost is nu in z’n geheel te zien bij Netflix. Na de crash van Flight 815 op tropisch eiland zijn de overlevenden de overlevenden genoodzaakt om alles te geven om te overleven. Ze ontdekken dat het eiland veel geheimen heeft zoals een mysterieus “rookmonster”, ijsberen en vreemde Franse vrouw en een groep andere bewoners die ze “The Others” noemen. Ze ontdekken ook bunkers van The Dharma Initiative (een groep wetenschappers) die inmiddels verlaten zijn. De serie zes seizoenen zijn al langer te bekijken bij Videoland.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

Jackpot! (2024)

Een krankzinnige actie-komedie van regisseur Paul Feig (The Heat en Spy).

In Californië vindt voor het eerst de ‘Grote Loterij’ plaats. De catch: vermoord de winnaar voor zonsondergang om de jackpot van vele miljarden dollars legaal op te eisen. Wanneer Katie Kim (Awkwafina) naar Los Angeles verhuist, komt ze per ongeluk in het bezit van het winnende lot. Wanhopig om de hordes jackpotjagers te overleven, moet ze met tegenzin samenwerken met amateur loterijbeschermer Noel Cassidy (John Cena), die er alles aan zal doen om haar tot zonsondergang in leven te houden in ruil voor een deel van haar geldprijs. Noel moet het echter opnemen tegen zijn gelikte rivaal Louis Lewis (Simu Liu), die ook koste wat kost Katie’s commissie wil innen.

Fboy Island Nederland/België (seizoen 1)

Na de Nederlandse variant van Fboy Island (te zien op HBO Max) is het nu de beurt aan Amazon Prime Video voor een gemengde variant met Nederlanders en Belgen. Het concept blijft hetzelfde: drie vrijgezelle vrouwen reizen af naar een tropisch eiland, waar ze worden vergezeld door zestien mannen. Acht van hen zijn nice guys, op zoek naar de ware liefde, en acht van hen zijn de fboys, die alleen op het eiland zijn voor de geldprijs. Aan de vrouwen om te ontdekken wie wie is.

Perfekt Verpasst (seizoen 1)

Een nieuwe Duitstalige serie met Anke Engelke en Bastian Pastewka. Maria en Ralf zitten allebei vast in hun leven. In het dagelijkse leven, op hun werk en in de liefde. In principe zouden de twee singles perfect voor elkaar zijn, op één probleempje na: al wonen ze in hetzelfde plaatsje, ze hebben elkaar nog nooit ontmoet.

British Made (2019)

Deze gruizige, meermaals bekroonde film volgt Daniel, een jonge man die vervroegd wordt vrijgelaten uit de gevangenis vanwege zijn betrokkenheid bij een blanke nationalistische bende. Hij begint de waarheid achter zijn moeilijke verleden te ontdekken, wat leidt tot gewelddadige gevolgen.


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

Eating with My Ex: Going Dutch (seizoen 4)

In Eating with my Ex schuiven twee bekende ex-lovers of ex-vrienden aan tafel om een ruzie, vete of groot misverstand uit te praten. Je kunt erop rekenen dat dit ongemakkelijke gesprekken oplevert, waarbij oude wonden worden opengereten. Deze keer gaan we genieten van een gesprek tussen Michella en Louisa uit Echte Meisjes In de Jungle, die nu ex-besties zijn. Er is een hoop te bespreken. Ook komen er kandidaten uit Winter Vol LiefdeEx On The Beach en Heel Holland Bakt langs.

Rick and Morty: The Anime (seizoen 1)

Rick and Morty anime spin-off die thema’s en gebeurtenissen uit de hoofdserie aanpast en tegelijkertijd op zichzelf staat als origineel werk.

Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Vanaf oktober 2024 op Pathé Thuis, maar nu al te zien bij HBO Max. Als de wereld vergaat, wordt de jonge Furiosa ontvoerd en valt ze in handen van een grote motorbende onder leiding van de krijgsheer Dementus. Ze moet beproevingen doorstaan terwijl ze een manier zoekt om terug naar huis te keren.

Exposed: Naked Crimes (seizoen 1)

Maak van dichtbij kennis met de meest naakte misdadigers die ooit op camera zijn vastgelegd. Getuigen en politie vertellen over gevaarlijke misdaden die volledig naakt zijn gepleegd.



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma\’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio\’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

Star Trek: Prodigy (seizoen 2)

Een groep jonge, buitenaardse criminelen uit het Delta Quadrant vinden een achtergelaten Starfleet-schip. Ze besluiten met dit schip naar het Alpha Quadrant te reizen, maar de problemen onderweg en met elkaar maakt het een taaie reis. Het tweede seizoen staat nu voor je klaar. In de nieuwe afleveringen volgen we de bekende tieners weer, die op zoek gaan naar de originele crew van de USS Protostar.

Manodrome (2023)

Wanneer Ralphie, een Uber-chauffeur en aspirant-bodybuilder, wordt opgenomen in een libertaire mannenclub, verliest hij de greep op de werkelijkheid.

Striking With Pride: United at the Coalface

Documentairefilm. Een kleine mijnbouwgemeenschap in Zuid-Wales en een groep homo-activisten uit Londen smeden een onwaarschijnlijke alliantie op het hoogtepunt van de mijnwerkersstaking halverwege de jaren ’80.

Rumble Through the Dark

Voormalig kooivechter Jack probeert met blote knokkels zijn schulden terug te betalen in een laatste, wanhopige poging om het ouderlijk huis van zijn stervende pleegmoeder te redden.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

Black Lotus

Wist je dat Rico Verhoeven ook kan acteren? Hij speelt de hoofdrol in deze actiethriller onder regie van Todor Chapkanov, die eerder meewerkte aan blockbusters als The Hitman’s Bodyguard en London Has Fallen. Sinds de dood van zijn vriend kampt special forces-officier Matteo met een groot schuldgevoel. Hij heeft nog maar één doel: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden. Maar die missie is niet zonder gevaar.

Made in Korea: The K-Pop Experience (seizoen 1)

Vijf jonge Britten gaan de uitdaging aan om een nieuwe boyband te vormen. Ze reizen naar Zuid-Korea en krijgen een uitgebreide training bij SM Entertainment, het bedrijf dat de K-pop creëerde. De jongens krijgen les in optreden, choreografie en zang. Lukt het ze om de nieuwe popsensatie te worden en wereldberoemd te worden?


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

No Way Up (2024)

Een groep passagiers stort met hun vliegtuig neer als ze boven de Grote Oceaan zijn. Het getroffen vliegtuig komt gevaarlijk dicht bij de rand van een bodemloos ravijn tot stilstand. De passagiers en bemanningsleden die het ongeluk hebben overleefd, zitten gevangen in een luchtzak. Terwijl de luchtvoorraad snel opraakt, ontstaat er een nachtmerrieachtige overlevingsstrijd waarin verschillende gevaren van alle kanten op hen afkomen. Zo heeft een stel bloeddorstige haaien het vliegtuigwrak gevonden. Niet zo geschikt om tijdens een vliegtuig te kijken.

The Mother of al Lies (2024)

Een leugentje om bestwil kan geen kwaad, maar bij regisseur Asmae El Moudir thuis werden meer leugens dan waarheden verteld. In de levendige wijk in Casablanca waar ze opgroeide, bepaalde haar overheersende grootmoeder alles in huis: het verleden werd verzwegen en foto’s hingen er niet. In een poging om deze onbesproken historie te ontrafelen bouwt ze haar buurt na als maquette. Samen met familie en buren reconstrueert ze op onorthodoxe wijze haar pijnlijke persoonlijke, maar ook de gedeelde geschiedenis van Casablanca die lang verborgen bleef.

They Shot The Piano Player (2023)

Jeff Harris, een muziekjournalist, gaat op pad om de waarheid te ontdekken over Francisco Tenório Júnior, een jonge Braziliaanse samba-jazz pianist die op 18 maart 1976 in Buenos Aires verdween.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.