Uitgelicht
📱 Apple's September 2024 event - de samenvatting
Toon of verberg de lijst met posts
K-Pop Idols

Weekend kijktips: K-Pop Idols, Only Murders in the Building en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

K-Pop Idols (seizoen 1)

Glamour en lef komen samen in dit kijkje achter de schermen bij artiesten van over de hele wereld. Volg de pieken en dalen van Jessi, CRAVITY en BLACKSWAN als ze alles geven voor een kunstvorm waarin alleen perfectie goed genoeg is.

Bekijken: K-Pop Idols op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

Only Murders in the Building (seizoen 4)

Only Murders In The Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken. In seizoen 4 zijn onze favoriete speurneuzen Charles, Oliver en Mabel terug. Er is weer een nieuwe moord te onderzoeken. Aan het einde van seizoen 3 werd namelijk Zazz Pataki, Charles’ stuntdubbel, doodgeschoten. Het trio vraagt zich af of Charles niet zelf het slachtoffer had moeten zijn.

Kinds of Kindness

Een man probeert grip op zijn eigen leven te krijgen. Een politieagent herkent zijn teruggekeerde vrouw niet. Een vrouw is op zoek naar iemand met een speciale gave.

24 Kitchen-kookseries

Disney+ heeft een berg kookseries van 24 Kitchen toegevoegd, waaronder ‘Snel met Miljuschka’, ‘Shirma’s Soul Food’, ‘De smaak van Nederland’ (met Janny van der Heijden), ‘Heerlijk Oostenrijk’ (met Laura de Grave) en ‘Karsu’s Turkse Keuken’.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films
🍿 HBO Max: vanaf slechts €5,99 per maand


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

The Deliverance (2024)

Alleenstaande moeder Ebony Jackson verhuist samen met haar kinderen naar een nieuw huis. Al snel blijken de vreemde gebeurtenissen daar veroorzaakt te worden door demonen. Geïnspireerd op angstaanjagende ware gebeurtenissen.

Land of Bad (2023)

Als dronepiloot van de Amerikaanse luchtmacht ondersteunt Reaper een speciale missie op de Filipijnen. Als er iets vreselijk misgaat wordt de jonge officier Kinney ingezet om in het slagveld gegijzelde teamleden terug te halen. Hierbij is hij afhankelijk van Reaper die vanuit de lucht als zijn ogen fungeert. Wanneer Kinneys team wordt ontdekt en in een grootschalig gevecht belandt, moet Reaper tot het uiterste gaan om iedereen in veiligheid te brengen. Deze brute actiefilm heeft in de hoofdrollen Russell Crowe, Liam Hemsworth en Milo Ventimiglia.

En Place

De leider van een jeugdcentrum uit de buitenwijken van Parijs wordt kandidaat bij de presidentsverkiezingen. Is Frankrijk wel echt klaar voor een zwarte president?

A-List to Playlist (seizoen 1)

Cho Jung-seok heeft twintig jaar acteerervaring en gaat de uitdaging aan om in 100 dagen zijn debuut te maken als zanger. In een race tegen de klok zet hij zijn hele netwerk in!

Killing Eve (seizoen 4)

Eve is een verveelde medewerkster van de Britse veiligheidsdienst MI5. Haar saaie bureaubaan staat haaks op haar fantasieën van een leven als spionne. Villanelle is een getalenteerde huurmoordenares die voortdurend van gedaante verandert en verknocht is aan de luxe levensstijl die ze er dankzij haar gewelddadige werk op na kan houden. Killing Eve vertelt het verhaal van twee uiterst intelligente vrouwen die door elkaar zijn geobsedeerd en de strijd tegen elkaar aanbinden in een spannend kat-en-muisspel.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power (seizoen 2) 

The Rings of Power is eindelijk terug. Het nieuwe epische drama brengt voor het eerst J.R.R. Tolkien’s legendarische Tweede Era van Midden-aarde op het scherm. De serie begint in een tijd van relatieve vrede, duizenden jaren voor de gebeurtenissen in J.R.R. Tolkien’s boeken The Hobbit en The Lord of the Rings, en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met het lang gevreesde kwaad dat opnieuw zijn intrede doet in Midden-aarde.

In het tweede seizoen keert Charlie Vickers terug als Sauron, een van de grootste schurken ooit. Hij zet zijn wraaklustige zoektocht naar totale macht voort en iedereen heeft hieronder te lijden. Komt het allemaal nog goed?

Chida Vichara Ki Kare

Een vrijgezelle schrijver, eenzaam na een breuk, leeft per ongeluk samen met een lijk. Een mysterieus en spannend verhaal over alleen zijn en onverwachte problemen.

Eyes Wide Shut (1999)

Een klassieker die je misschien nog een keer wilt zien. Een dokter raakt geobsedeerd door zijn seksuele uitstapjes nadat zijn vrouw bekent seksuele fantasieën te hebben. Hij raakt gefascineerd en bezoekt een extravagante, sexuele groepsbijeeneenkomt. Omdat hij geen lid is komt hij in gevaar. Nu terug op Amazon Prime Video.


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

The Watchers

Mina, een 28-jarige kunstenares, raakt verdwaald in een uitgestrekt en ongerept bos in het westen van Ierland. Als Mina ergens onderdak vindt, komt ze onverwachts vast te zitten met drie anderen die elke nacht door mysterieuze wezens bekeken en gevolgd worden. Je ziet ze niet, maar zij zien alles.



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma\’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio\’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

Birth/rebirth

Er is deze week geen interessante content op Skyshowtime uitgebracht, dus we brengen onze aanrader van vorige week nog een keer onder de aandacht. Wanneer een mortuariummedewerker een klein meisje reanimeert, ontdekt de moeder van het meisje de waarheid. Ondanks de gruwelijke prijs die ze moeten betalen, sluiten de twee een deal die ze op een duister pad stuurt zonder een weg terug.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

Power Couple (seizoen 1)

Zeven bekende stellen verblijven samen in één van de meest luxe villa’s van Nederland. Onder leiding van Monica Geuze en Valerio Zeno gaan zij de strijd met elkaar aan, met als ultiem wapen: de liefde! Door spannende en uiterst confronterende uitdagingen herontdekken zij hun eigen relatie én de relaties van de andere stellen. Daarbij staan Roy Donders en Michelle tegenover onder andere Naomi (Love Island) en Quintin (Ex On The Beach). Welk stel kent elkaar het beste? Welk stel is het meest op elkaar ingespeeld en kan het beste samenwerken? Wie kroont zich tot Power Couple 2024?


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

Fly Me to the Moon (2024)

Scarlett Johansson, Channing Tatum en Woody Harrelson zijn samen te zien in deze romantische dramafilm. In de bioscoop was Fly Me to the Moon al een groot succes en nu kun je ‘m zelf thuis bekijken. De film draait om de historische maanlanding van NASA. Terwijl marketingwonder Kelly Jones (Scarlett Johansson) probeert het publiek warm te laten lopen voor de maanlanding, ziet haar leidinggevende Cole Davis dat helemaal niet zitten. Wanneer het Witte Huis de missie te belangrijk vindt om te laten mislukken, krijgt Jones de opdracht om een nep-maanlanding in scène te zetten, zodat er bij een mislukking alsnog de indruk kan worden gewekt dat alles succesvol is verlopen.

Hit Man

Professor Gary Johnson doet zich voor als huurmoordenaar namens de politie van New Orleans. Gary is zéér begaafd in het schakelen tussen verschillende persoonlijkheden om voor iedereen de perfecte hit man te zijn. Hij komt in een lastige situatie terecht als hij gevoelens begint te ontwikkelen voor een van zijn potentiële klanten, de beeldschone Madison (gespeeld door Adria Arjona). Als Madison verliefd wordt op een van Gary’s alter ego’s – de mysterieuze en sexy Ron – zorgt hun affaire voor een opeenvolging van leugens, bedrog en escalerende belangen. Met in de hoofd rol Glen Powell (Anyone But You).

A Quiet Place: Day One (2024)

Vanuit het niets wordt New York City het doelwit van een buitenaardse invasie. De monsterlijke wezens vallen iedereen aan die ze tegenkomen. Maar de aliens kunnen blijkbaar niets zien, maar lijken zich uitsluitend te oriënteren op basis van geluiden in hun omgeving. Iedereen die ook maar een geluid maakt in de buurt van de buitenaardse wezens heeft praktisch zijn doodvonnis getekend. In het midden van dit alles bevindt zich een jonge vrouw genaamd Sam, die alles moet doen wat ze kan om te overleven terwijl de stad om haar heen in chaos en vernietiging vervalt.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.