Uitgelicht
Updates →📱iOS 18, 💻 macOS Sequoia en meer - nu beschikbaar
Toon of verberg de lijst met posts
Uglies movie

Weekend kijktips: The Grand Tour, Uglies en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

Apple Music Live: Camila Cabello

Popster Camila Cabello brengt nummers van haar nieuwe album C,XOXO en een aantal van haar grootste hits tijdens Rock in Rio Lisboa.

Bekijken: Camila Cabello op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

In Vogue: The 90s

In de jaren 90 stapte haute couture van de catwalk af, de mainstreamcultuur in. Deze iconische serie, waarin naast Anna Wintour en Edward Enninful van Vogue grote namen uit de mode-, film- en muziekwereld aan bod komen, belicht het verhaal van de beroemdste momenten uit de mode en popcultuur in de jaren 90.

LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy (seizoen 1)

Het hele Star Wars-sterrenstelsel wordt opgeschud als een doodgewone nerf-herder, Sig Greebling, een krachtig artefact ontdekt in een geheime Jedi-tempel. Het avontuur dient zich aan in een nieuwe, wonderlijke en verdraaide versie van het stelsel waarin helden schurken zijn en andersom. Het lot rust op de schouders van Sig, die de held in zichzelf moet vinden om de steentjes opnieuw in elkaar te zetten.

Hit-Monkey (seizoen 2)

Hit-Monkey is een unieke animatieserie op Hulu die zich onderscheidt door zijn mix van actie, zwarte humor en bovennatuurlijke elementen. De serie, gebaseerd op de gelijknamige Marvel Comics, volgt het verhaal van een Japanse makaak die, na de moord op zijn familie, een pad van wraak inslaat onder begeleiding van de geest van een vermoorde huurmoordenaar, Bryce. Samen vormen ze een onverwacht duo dat door de onderwereld van Tokio trekt, op zoek naar gerechtigheid.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films
🍿 HBO Max: vanaf slechts €5,99 per maand


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

Titel

In een toekomstige dystopie met opgelegde schoonheidsnormen is plastische chirurgie een verplichte ingreep voor 16-jarigen. We volgen Tally, die niet kan wachten op haar operatie. Maar als haar beste vriendin Shay wegloopt, ontdekt ze de keerzijde van deze ‘perfecte’ wereld en gaat ze op zoek.

De Terugreis (2024)

Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa. Zoveel jaar later reizen de twee in hun oude auto door een totaal veranderd Europa; kibbelend, maar ook de ene herinnering na de andere ophalend. Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is. Zich realiserend dat alles wellicht anders gaat worden, leren ze opnieuw waarom ze elkaar liefhebben. Deze veelgeprezen Nederlandse film is volgens kijkers hilarisch én ontroerend.

Emily in Paris (seizoen 4B)

Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren. Vorige maand kon je al kijken naar vijf nieuwe afleveringen van Emily in Paris en nu is het tweede deel te zien. Of is het Emily in Rome? Want onze favoriete fashionista maakt een uitstapje naar Italië in vijf nieuwe afleveringen.

Respira (Breathless)

Een gepassioneerd medisch team zet zich in om levens te redden in een hectisch publiek ziekenhuis waar spanningen en romantiek ieders hart sneller laten kloppen.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

Red Right Hand (2024)

Orlando Bloom heeft de hoofdrol te pakken in deze nieuwe actiefilm. In Red Right Hand kruipt hij in de huid van Cash, die een rustig leven leidt in de bergen van Noord-Amerika. Als hij door een oude bekende in het criminele circuit rolt, doet hij er alles aan om zijn enige overgebleven familie te beschermen.

The Grand Tour: One for the Road (seizoen 5D)

Nog één keer scheuren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May over het kleine scherm, in drie droomauto’s: een Lancia Montecarlo, een Ford Capri 3-liter en een Triumph Stag. Dit is de allerlaatste The Grand Tour, dus geniet er maar van!


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

Coming from America

Vier Afro-Amerikaanse gezinnen pakken al hun spullen in en verhuizen naar het nieuwe land van kansen en goedkope huisvesting: Afrika.

Where The Crawdads Sing

In de jaren 50 groeit Kya alleen op in de moerassen nadat ze door haar familie in de steek werd gelaten. Wanneer haar vroegere vriendje dood wordt teruggevonden, wordt ze door de politie tot de hoofdverdachte gebombardeerd. Ook de dorpelingen van Barkley Cove zien in de mysterieuze en wilde jonge vrouw de moordenares.



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma\’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio\’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

Madam Secretary (seizoen 6)

Voormalig CIA-agent en professor Elizabeth McCord wordt gevraagd om minister van Buitenlandse Zaken te worden. McCord, een goede vriend van de president, gaat op het aanbod in. Haar nieuwe team is echter niet blij met haar.

The Lazarus Project (seizoen 2)

Als George op een dag wakker wordt en merkt dat hij een dag van maanden geleden opnieuw beleeft, denkt hij dat hij gek is geworden. Al zijn recente mijlpalen zijn ongedaan gemaakt, inclusief zijn succes op het werk en zijn huwelijk met de liefde van zijn leven Sarah. Het ergste van alles is dat hij de enige lijkt te zijn die heeft opgemerkt wat er is gebeurd. Dat wil zeggen, totdat hij Archie ontmoet, die George rekruteert voor het Lazarus Project – een geheime organisatie die het vermogen heeft aangewend om de tijd terug te draaien elke keer dat de wereld met uitsterven wordt bedreigd.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

Chucky (2 seizoenen)

De moordende pop Chucky ken je natuurlijk uit diverse films, maar er is nu ook een serie. Als een 14-jarige scholier de bezeten pop koopt, weet hij niet wat hem te wachten staat… Chucky was in Amerika al een tijdje te zien en is nu ook bij Videoland.


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

The Strangers: Chapter 1 (2024)

Een jong koppel krijgt tijdens hun weekendje weg autopech in een klein stadje en moet de nacht doorbrengen in een afgelegen huis. De paniek breekt uit wanneer ze ‘s nachts worden geterroriseerd door drie gemaskerde vreemdelingen.

Boy Kills World (2024)

Nadat bij een strijd met de corrupte post-apocalyptische Van Der Koy familie zijn tong werd afgesneden, kan Boy niet meer praten. Zijn hele familie werd in die strijd vermoord en Boy zint op wraak. Hij wordt daarbij gedreven door zijn innerlijke stem, die hij overnam uit zijn favoriete computergame. Om zich klaar te maken voor de confrontatie moet Boy sterker worden en vooral loskomen van zijn kinderlijk levendige fantasie. Daarbij krijgt hij hulp van een mysterieuze sjamaan. In de hoofdrollen zien we Famke Janssen en It-acteur Bill Skarsgård.

Despicable Me 4 (2024)

De voormalige slechterik Gru en zijn geliefde Lucy verwelkomen een nieuw lid in de familie: de kleine Gru Jr. Terwijl hij gekweld wordt door zijn nieuwe baby, krijgt Gru te maken met een nieuwe aartsvijand, de schurk Maxime Le Mal en zijn vriendin Valentina. Om daaraan te ontsnappen, besluit hij met zijn gezin onder te duiken. De Minions zijn terug!

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.