La Maison Apple TV Plus

Weekend kijktips: La Maison, Monsters, Trap en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

La Maison (2024)

Mode en drama komen samen in dit kijkje achter de schermen bij een iconisch Frans modehuis. Als de familiedynastie achter het modehuis van hun voetstuk valt, moeten ze zichzelf opnieuw uitvinden voordat hun rivalen de boel overnemen.

Bekijken: La Maison op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

Agatha All Along (seizoen 1)

Agatha All Along draait om Agatha Harkness, de krachtige heks die werd geïntroduceerd in WandaVision. Kathryn Hahn keert terug in haar rol als Agatha, een karakter dat veel fans wist te verrassen met haar charme en duistere krachten. De serie werd eerder aangekondigd als Agatha: House of Harkness en zal dieper ingaan op haar verleden, magie en mogelijke toekomstige rol in het Marvel-universum. Verwacht veel mysterie, magie en een vleugje duistere humor, geheel in lijn met Agatha’s eerdere “Agatha All Along” onthulling!

Het verhaal? Als een tiener Agatha Harkness uit een betovering bevrijdt, komt ze zonder krachten te zitten.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films
🍿 HBO Max: vanaf slechts €5,99 per maand


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story (seizoen 2)

Het vervolg op de true crime-serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Deze serie over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer werd een gigantische hit op Netflix. Nu is er een tweede seizoen, waarin Lyle en Erik Menendez centraal staan, twee broers die in 1989 hun ouders vermoordden.

What’s Next? The Future with Bill Gates

Kijk mee hoe visionair en filantroop Bill Gates ingaat op urgente wereldproblemen en de allernieuwste technologieën laat zien waarmee de wereld kan worden veranderd.


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

Trap (2024)

Wanneer een vader met zijn tienerdochter naar een concert gaat, komt hij erachter dat ze deel uitmaken van een sinister plan… Het hele concert is namelijk een val voor een seriemoordenaar, want de FBI weet zeker dat hij daar aanwezig is… Een film van de bekende regisseur M. Night Shyamalan, nu als koop- en huurfilm bij Amazon Prime. Vanaf 30 oktober ook te huur bij Pathé Thuis.

Courtois: The Return of the Number 1 (seizoen 1)

Een documentaire voor voetballiefhebbers. Real Madrid-speler Thibaut Courtois staat centraal in deze serie. Deze docuserie volgt een moeilijke periode in het leven van de stervoetballer. Door een blessure en een operatie was er de martelende onzekerheid of hij het einde van het seizoen nog wel zou halen en erger nog: of zijn carrière voorbij zou zijn.

Good Luck Guys (seizoen 2)

De serie volgt zes onverwachte koppels op een verlaten strand. Ontdaan van alle luxe en rijkdom proberen ze hun innerlijke avonturier te vinden. Worden zij de overlevers die ze zo graag willen zijn? Of vallen hun survival skills toch een beetje tegen, eenmaal in de jungle aangekomen? En hoe gaan ze alle zware uitdagingen te lijf? Welke influencer kan echt overleven zonder filter? In het tweede seizoen van deze unscripted serie volgen we twaalf influencers die zich in een ‘barre’ survivalstrijd moeten bewijzen. Dit keer doen onder meer Louisa Janssen, Fabiola Volkers en (King) Faisel Abdoelhak mee.


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

The Penguin (seizoen 1)

Colin Farrell vertolkt de hoofdrol van Oswald Cobblepot (aka Oz Cobb of The Penguin) in de achtdelige DC Studios miniserie. The Penguin zet de epische misdaadsaga van Batman voort die filmmaker Matt Reeves begon met de wereldwijde kaskraker The Batman van Warner Bros. Pictures. De serie is ontwikkeld door showrunner Lauren LeFranc en draait om het personage dat Farrell in de film speelt. Het verhaal speelt zich één week na The Batman (2022) af.



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma\’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio\’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

Tulsa King (seizoen 2)

Dwight “The General” Manfredi is een maffia-capo, die na een gevangenisstraf van vijfentwintig jaar wordt vrijgelaten. Zijn baas stuurt hem zonder pardon naar Tulsa in Oklahoma om aldaar criminele operaties te starten. Zonder bestaande connecties en zonder steun van zijn maffia-familie bouwt hij langzaam een crew van onwaarschijnlijke bondgenoten op om zijn eigen criminele imperium te stichten. In dit tweede seizoen is Sylvester Stallone uiteraard weer van de partij. Hij is niet de enige die Tulsa wil claimen. Hij krijgt concurrentie van de Kansas City Maffia, die zijn leven én dat van zijn familie behoorlijk in gevaar brengen.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

Mocro Maffia (seizoen 6)

Mocro Maffia is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Dit is het allerlaatste seizoen, waarin de serie tot een “allesbepalend slot” komt. Wie blijft er overeind en wie sneuvelt nog vlak voor de finishlijn? In seizoen 6 willen Samira, Tonnano en Ashraf na de moorden op Paus en Potlood wraak nemen en proberen ze tegelijkertijd Paus’ imperium in stand te houden.


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

I.S.S.

Wanneer op aarde een wereldwijde kernoorlog uitbreekt, krijgen de Amerikaanse en Russische astronauten aan boord van het ISS dezelfde geheime instructies te horen. De bemanning moet de controle over het ruimtestation in handen krijgen.

Swimming Home

Wanneer Isabel en haar familie bij hun vakantievilla aankomen, vinden ze Kitti naakt drijvend in het zwembad. Geheel onverwacht nodigt Isabel deze vreemdeling uit om te blijven. Kitti blijkt botanist te zijn en verzamelt giftige planten. Haar aanwezigheid zet de verhouding tussen Isabel en haar man Joe op scherp. Als de temperatuur stijgt en de spanningen verder oplopen, verandert de zonovergoten vakantie van het gezin in een hachelijk schouwspel waarbij verborgen gevoelens niet langer onderdrukt kunnen blijven.

Hockney: I Love View

Toen de Nederlandse schilder Pieter Athmer ontdekte dat Hockney in Normandië ging wonen, was zijn grote inspirator plotseling dichtbij. Hij besloot een speciaal schilderij te maken waarmee hij hoopte de man te ontmoeten die de manier waarop hij naar zijn leven keek veranderde. Zijn goede vriend, regisseur Gerardjan Rijnders, zag er meteen een documentaire in en samen vertrokken ze met die verrassing op een roadtrip van Amsterdam naar Hockney in Normandië.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.