Wolfs Apple TV plus

Weekend kijktips: Wolfs, Killer Heat, Bijt en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.

In de rubriek Weekend-kijktips besteden we aandacht aan het nieuwe aanbod van de Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Maar ook lokale aanbieders zoals NLZiet (twee weken gratis!), Videoland, CineMember en Ziggo hebben van alles te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Apple TV+

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple met originele films, series en documentaires biedt. De producties zijn vaak van hoge kwaliteit en zijn zonder advertenties te kijken. Alle content is ook offline te downloaden. Ontdek hoe je Apple TV+ 3 maanden gratis kunt kijken bij je aankoop. Geen nieuw device gekocht? Dan krijg je 7 dagen gratis.

Wolfs

Wolfs Apple TV

Wolfs is een nieuwe misdaadkomedie op Apple TV+ met George Clooney en Brad Pitt in de hoofdrollen en geregisseerd door Jon Watts. De film zou eigenlijk in de bioscoop worden uitgebracht, maar Apple besloot dat uiteindelijk niet te doen. En dat is jammer, want teleurstellende films zoals Argylle waren wel op het grote doek te zien. Met zoveel grote namen was het ongetwijfeld een succesnummer geworden.

De film draait om twee ‘fixers’ die worden ingehuurd om een misdrijf te verdoezelen. Tot hun irritatie zijn ze samen op dezelfde klus gezet. De twee zijn heel verschillend, waarbij de chemie tussen Clooney en Pitt goed tot zijn recht komt. Clooney staat als achterdochtige Fixer #1 tegenover Pitt’s nonchalante Fixer #2. Een opvallende scène aan het eind toont een gangster, die boos de auto van het duo doorzeeft met kogels, terwijl hij schreeuwt: “Jullie zijn geen wolven… jullie zijn VRIENDEN!” Reken op een plot met genoeg verrassingen en actie, veel achtervolgingen en schietpartijen, wat de film erg vermakelijk maakt. Je hoeft echter geen diepere lagen te verwachten.

De titel Wolfs verwijst overigens naar het ongemakkelijke duo, wat de ongewone spelling verklaart. In goed Engels zou het immers Wolves moeten zijn.

Bekijken: Wolfs op Apple TV+

Disney+

Disney+ biedt een breed scala aan content, waaronder films, tv-series en documentaires van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Geniet van een enorme collectie nieuwe en klassieke Disney-content. Je kunt genieten van HD-streaming zonder extra kosten. En je vindt bij Disney+ veel gezinsvriendelijke content, waardoor het geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Neem een jaarabonnement van 12 maanden en je krijgt 16% korting of bekijk onze Disney-deals.

Inside Out 2 / Binnenstebuiten 2 (2024)

Plezier, Verdriet, Angst en Afkeer runnen al heel lang een succesvolle operatie in de commandoruimte in het hoofd van tiener Riley. Maar dan moeten ze ineens ruimte maken voor iets heel onverwachts: nieuwe emoties. Het vervolg op Inside Out is nu te zien op Disney+. Heb je geen Disney+ dan kun je vanaf 8 oktober ook huren bij Pathé Thuis.


Icoon met afbeelding van TV
Dit wil je zien!

💻 Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
🇳🇱 NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders!
👽 SkyShowtime: probeer 7 dagen gratis, daarna €6,99 per maand
🏎 Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting
🧟‍♀️ Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
🎬 CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films
🍿 HBO Max: vanaf slechts €5,99 per maand


Netflix

Netflix biedt een uitgebreide collectie films, series, documentaires en originele content in diverse genres. Je kunt content downloaden om offline te kijken. Ook kun je op verschillende manieren kijken, waardoor je altijd wel een geschikt apparaat hebt.

Nobody Wants This (seizoen 1)

Een agnostische sekspodcaster (Kirsten Bell) en een rabbijn (Adam Brody) die net weer vrijgezel is, worden verliefd. Kan de relatie hun bemoeizuchtige families overleven? Eigenlijk passen ze helemaal niet bij elkaar. Zij presenteert een podcast over seks, hij is een rabbijn. Door hun verschillende levensvisies is het nog maar de vraag of hun relatie standhoudt.

A True Gentleman (2024)

Als een charmante mannelijke escort verliefd wordt, staat zijn leven op zijn kop. Hij moet er nu zien achter te komen wat hij echt wil en nodig heeft. Hij moet zijn leven anders inrichten. Deze erotische film is een aanrader voor fans van de 365 Days-films.

Will & Harper (2024)

Deze ontroerende documentaire volgt komiek Will Ferrell, bekend van talloze rollen zoals Ron Burgundy in Anchorman en Deangelo Vickers in The Office, terwijl hij herenigd wordt met zijn oude vriend en collega Harper Steele. Beiden werkten samen bij Saturday Night Live. Wat het verhaal een opvallende draai geeft, is dat Harper op dat moment uit de kast kwam als transgender vrouw.

Dit bracht Ferrell ertoe om een ​​roadtrip voor te stellen, zodat de twee weer in contact zouden komen en hij de transgemeenschap zou leren kennen. De reis duurde 17 dagen en voerde hen door de Verenigde Staten. Leg de zakdoeken maar vast klaar, want dit is een ontroerend verhaal over vriendschap!


Amazon Prime Video

Amazon Prime Video biedt een gevarieerde selectie van films, series en documentaires, waaronder exclusieve content. Ben je Amazon Prime-lid, dan heb je toegang tot deze streamingdienst én kun je genieten van extra voordelen zoals snellere verzending van Amazon-aankopen. Daarnaast kun je films huren of kopen. Start je gratis proefperiode van 30 dagen.

Killer Heat (2024)

Tweelingbroers komen op een afgelegen Grieks eiland in een gewelddadige driehoeksverhouding terechtkomen. De beschadigde rechercheur, bekend als ‘The Jealousy Man’, wordtingeschakeld om onderzoek te doen. Richard Madden, Joseph Gordon-Levitt en Shailene Woodley zijn enkele grote namen die in deze spannende film te zien zijn. Het is gebaseerd op een bloedstollend verhaal van bekende Noorse misdaadschrijver Jo Nesbø.

My Old Ass (2024)

Als Elliot paddo’s gebruikt met vriendinnen en aan het kampvuur aan het trippen is, ontmoet ze haar oudere zelf. De persoon met wie ze kan praten is twintig jaar verder en zit vol met waarschuwingen en levenslessen. Die zetten Elliots leven behoorlijk op zijn kop.


Bij veel providers kun je extra profiteren als je naast je mobiele abonnement ook internet, telefonie en digitale televisie afsluit. Bij deze providers kun je onder andere terecht ⬇️

HBO Max

HBO Max biedt een breed scala aan hoogwaardige content, waaronder exclusieve HBO-series, films en documentaires zoals Game of Thrones en de nieuwste blockbusters. Het aanbod wordt continu bijgewerkt. Betaal jaarlijks en je bespaart 40%.

I Was Prey (2024)

Waargebeurde verhalen van mensen die zich in een levensbedreigende situatie bevonden, oog in oog met een gevaarlijk dier.



SkyShowtime

SkyShowtime is een streamingdienst die een uitgebreide collectie van films, series, sport, en kinderprogramma\’s biedt. Het combineert content van bekende filmstudio\’s zoals Dreamworks, Universal en Paramount. Het platform is gebruiksvriendelijk en laat je ook offline kijken. Bekijk welke korting op SkyShowtime je kunt krijgen.

Frasier (seizoen 2)

De succesvolle psychiater Dr. Frasier Crane verhuist van Boston naar Seattle om een nieuwe start te maken. Hij heeft een radioprogramma waarin hij zijn kennis met zijn luisteraars deelt. Privé heeft hij echter zo zijn eigen problemen. Deze reboot ging vorig jaar van start en was meteen een grote hit, mede omdat Kelsey Grammer er weer bij is als Frasier Crane. In het tweede seizoen hoopt hij oude dromen te vervullen en nieuwe relaties te smeden.


Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel aandacht voor Nederlandse producties. Je kunt onbeperkt kijken zonder reclames, ook naar series die op RTL te zien zijn. Ook kun je vooruit kijken naar series die op een later moment op RTL uitgezonden worden. De content wordt regelmatig vernieuwd, waardoor er altijd iets nieuws te bekijken is.

De Verraders Halloween (seizoen 4)

Op zaterdag 28 september gaat het nieuwste seizoen van De Verraders Halloween van start. Bij Videoland kun je een week vooruitkijken, zodat je alvast weet wat er gaat gebeuren. Het concept is bekend: een groep BN’ers wordt opgesplitst in de Getrouwen en de Verraders. Tijdens de ronde tafel-gesprekken moeten de kandidaten ontdekken wie er liegt en bedriegt. Het wordt extra spannend omdat dit een Halloween-editie is.


Pathé Thuis

Wil je de nieuwste films zien, dan moet je bij Pathé Thuis zijn! Je betaalt per film en betaalt daarom alleen voor wat je echt kijkt. De streams zijn van hoge kwaliteit en je kunt al binnen een paar weken na de bioscooprelease de grootste blockbusters kijken. Kijk je eerste film met 60% korting!

Bijt (2024)

Marks leven heeft alle kleur verloren. Maar dan, aan het sterfbed van zijn opa, ontmoet hij Lisa. Zij is bijna net zo destructief is als hij. Er ontstaat een liefdevolle maar bizarre band. Doordat hun band zo bizar is, raakt hij steeds meer uit controle… Een veelgeprezen film van eigen bodem.

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.