Reacties voor: World Emoji Day: hoe goed (her)ken jij emoji? Met deze vier quizzen test je je kennis

Het is World Emoji Day, dus tijd om je emojikennis op de proef te stellen. Emojipedia, een begrip als het gaat om emoji, heeft een viertal quizzen gemaakt waarmee je je kennis kan testen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 1 reacties

  1. Naar mijn mening zijn we vèr doorgeschoten. Ik was blij met de gedachte om met drie leestekens aan te geven hoe je het voorafgaande bedoeld had. Die vorm ontaardde al in “Wat is dìt nu weer?” ASCII-art. En dan de grafische figuurtjes. Te klein om zonder moeite te herkennen, te weinig mogelijkheden om de gezichtsuitdrukking (indien van toepassing…) te herkennen, maar wel in allerlei rassen of modellen. Reclame-berichten hebben dan ook nog eens graag emoji in de onderwerpregel, zodat mijn Postvak In meer lijkt op voorschoolse opvang met rondslingerend speelgoed. Sommige forum-websites vervangen mijn ASCII-smileys door gezichtjes. Dan mag ik maar hopen, dat mijn bedoeling goed vertaald wordt. Ik ben te oud voor die rotzooi!

    Reageer op Chris Laarman

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.