Twitter-meldingen

Reacties voor: X gebruikt tweets om AI-chatbot Grok te trainen: nu standaard uitgeschakeld voor EU-burgers

Sociaal netwerk X is onlangs begonnen met het trainen van het eigen AI-model Grok. Dit is stilletjes ingeschakeld, zonder gebruikers ervan op de hoogte te stellen. Gelukkig kun je het gemakkelijk blokkeren. En voor EU-burgers is het nu helemaal uitgeschakeld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Ga zoals vele overheids instellingen weg bij Xwitter .. en kijk op https://joinmastodon.org waar je een mastodon account kan aanmaken.

    Reageer op Msjl

  2. Oei, gelijk even gecontroleerd of aan staat. En ja, gelukkig help ik mee om grok te trainen. Go Grok!

    Oh, oh, EU wetgeving. Daar gaat het wel lekker mee. Apple die zijn AI functies uitstelt, Microsoft die de EU (terecht) de schuld geeft van de problemen met CrowdStrike. En laten we de EU danken voor de wetgeving die er voor gezorgd heeft dat we dag in dag uit al die cookie banners moeten wegklikken.

    Reageer op Edwin

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.