Ziggo Voetbal promo

Ziggo GO-app gaat Europees voetbal gratis streamen, ook zonder Ziggo-abonnement

VodafoneZiggo heeft aangekondigd dat vanaf augustus Europees voetbal gratis gestreamd kan worden in de Ziggo GO-app. Je hoeft er geen abonnee voor te zijn.

Met de Ziggo GO-app kun je overal televisie kijken via je smartphone, tablet, smart tv of mediaspeler. Dit werkt ook onderweg als je op vakantie bent in Europa. Vanaf augustus valt er extra veel te zien, want dan gaat de provider gratis Europees voetbal uitzenden via de app, ook voor gebruikers zonder Ziggo-abonnement. Met het nieuw aangekondigde Ziggo Sport Free-account krijgen zij toegang tot de wedstrijden van deelnemende Nederlandse clubs en de finale van de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Conference League.

Ziggo denkt dat het een goede reden is voor niet-abonnees om de Ziggo GO-app te gaan gebruiken. Klanten met een Ziggo tv-abonnement hebben al standaar toegang tot de app, zonder extra kosten. Het enige wat je nodig hebt is een Mijn Ziggo account en een internetverbinding via wifi of 4G/5G. Je kunt er live mee kijken naar meer dan 70 tv-zenders, programma’s opnieuw starten als je iets gemist hebt en tot 7 dagen terugkijken. Ook kun je programma’s opnemen.

Voor voetbalfans die geen klant zijn bij Ziggo zijn die mogelijkheden er niet, maar zij kunnen wel vanaf augustus met een Ziggo Sport Free-account alle UEFA-wedstrijden streamen waar Nederlandse clubs bij betrokken zijn. Tot de start van de wedstrijden in augustus kun je al oefenwedstrijden van Ajax, PSV en AZ kijken. Je krijgt als niet-betalende kijker ook korte voor- en nabeschouwingen te zien. Een account aanmaken kan hier.

Uiteraard hoopt Ziggo dat de streams in de smaak vallen en dat je uiteindelijk een abonnement neemt op het extra zenderpakket Ziggo Sport Totaal, zodat je álle UEFA-wedstrijden kunt zien, ook van clubs waar Nederlanders spelen. Betalende gebruikers krijgen bovendien uitgebreidere voor- en nabeschouwingen en samenvattingen te zien. Ziggo probeert voetbalfans over de streep te trekken door ze 1 jaar ESPN Totaal cadeau te geven.

Ziggo Sport voetbal
Wedstrijden van Nederlanders bij buitenlandse clubs zijn niet gratis te streamen.

Je kunt je ook abonneren op Ziggo Sport Totaal als je klant bent van een andere tv-aanbieder:

Momenteel staat alleen nog de finale van het EK Voetbal 2024 op het programma, maar daarna is het wachten tot het Europese clubvoetbal begint. Op donderdag 25 juli zendt Ziggo Sport de eerste wedstrijden uit in de voorrondes van het Europees voetbal.

Bekijk ook

Live voetbal kijken op je iPhone, iPad en Apple TV

Voetbal kijken op je iPhone, iPad en Apple TV kan via allerlei apps. In dit overzicht zetten we alle opties voor je op een rijtje: welke voetbalcompetitie vind je bij welke aanbieder? En hoe combineer je het beste de diverse abonnementen om voetbal te kijken bij Viaplay, Ziggo Sport, ESPN en dergelijke?

Reacties: 3 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.