Ziggo Voetbal promo

Reacties voor: Ziggo GO-app gaat Europees voetbal gratis streamen, ook zonder Ziggo-abonnement

VodafoneZiggo heeft aangekondigd dat vanaf augustus Europees voetbal gratis gestreamd kan worden in de Ziggo GO-app. Je hoeft er geen abonnee voor te zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Het is belachelijk dat je een abonnement bij Ziggo moet hebben om alles van het Europese voetbal te zien. Ik heb geen tv abonnement, omdat ik kijk weinig tv kijk. Maar voetbal vind ik wel leuk. Daardoor nam ik af en toe een abonnement op Nlziet. Je wordt dus gedwongen om alles af te nemen bij een tv provider. Jammer dat de sport niet bij een streamingdienst zit.

    Reageer op Jasper

  2. En het werkt dat valt dan weer niet tegen van Ziggo een keertje positief nieuws over ziggo mag ook gezegd worden 😜

    Reageer op F

  3. Grappig hoe Ziggo het laat overkomen dat ze mensen een plezier doen maar dat het gewoon in de wet vastgelegd is dat wedstrijden van Nederlandse teams op een open net zichtbaar moeten zijn.
    Ze hadden ook gewoon meerdere van hun kanalen open kunnen stellen als er een wedstrijd is van een Nederlands team.
    Het is dus of op een eigen platform de wedstrijden uitzenden of de wedstrijden in licentie verkopen aan een andere aanbieder.
    Dat is de enige keuze die ze hebben. Maar het is geen gunst.

    Reageer op Kevin

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.